Πογιατζής: «Απολογήθηκα στον Λέβι»

Θέμα δημιουργείται από την κίνηση της επίσημης Ομόνοιας όπως καταγγείλει στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας τον αθλητικογράφο του ΡΙΚ, Ανδρέα Πογιατζή για δηλώσεις του εναντίων ποδοσφαιριστών της, στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα».

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Πογιατζής στην εκπομπή του μετά από τον αγώνα της ομάδας μας με την Αλκή αναφέρθηκε για την Ανόρθωση λέγοντας πως η ομάδα… του μοιάζει με το Morris Minor για την αργή της ανάπτυξη…

Έτσι, ερωτηθείς από τον «Ρεπόρτερ» για τη κίνηση της Ομόνοιας ο Ανδρέας Πογιατζής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, απολογήθηκε στον Λέβι για τις δηλώσεις του αφού όπως είπε βλέπει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά.

Συγκεκριμένα είπε:
«Όλος ο κόσμος της ομάδας κάνει κριτική για τον Φελτχούιζεν. Κάνω μια εκπομπή κάθε Δευτέρα την οποία ο κόσμος βλέπει για να χαλαρώσει. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Για τον ΑΠΟΕΛ είπα πολύ χειρότερα πράγματα. Το ίδιο και για τον Λέβι στον οποίο απολογήθηκα στη συνέχεια αφού βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Θεωρώ ότι «χάιδεψα» την Ομόνοια και λυπούμαι για αυτή την εξέλιξη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ