«Όταν μιλάμε για Ιγκουαϊν και Ντιμπαλά….»

Το εγκώμιο του Σιβού με την παρουσία του στην Εθνική Νιγηρία που κέρδισε την Αργεντινή, έμπλεξε ο Σάββας Πηλακούτας με δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ-FM.

Για τον Χαμάντ Ντικουμάνα;

«Ο Χαμάντ τίμησε τις φανέλες και των δύο ομάδων της Αμμοχώστου. Είναι κρίμα ένας τόσο νεαρός άνθρωπος να χάνεται και χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Σαν Ανόρθωση εκφράζουμε την θλίψη και την οδύνη μας για το χαμό του ποδοσφαιριστή. Ήταν ένα πολύ ξαφνικό συμβάν για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες έκανε προπονήσεις.»

Για τα νέα της προπόνησης και τους τραυματίες;

«Πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση με τον Καλό να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία. Το ίδιο ισχύει για τον Σισέ και δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής. Ο Αρτυματάς έκανε αποθεραπεία μετά το χθεσινό αγώνα με την εθνική, ενώ από αύριο θα έχουμε μαζί μας και τον Σιβού ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι στην Αργεντινή.»

Για τον Ράγιος;

«Και σήμερα ο Ράγιο προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με τον Ερμή.»

Για το ψεσινό φιλικό του Σιβού με την Αργεντινή;

«Όταν μιλάμε για Ιγκουαϊν και Ντιμπαλά δεν μιλούμε για τυχαίος ποδοσφαιριστές. Δείχνει την ποιότητα του Σιβού η χθεσινή νίκη της Νιγηρίας. Αυτό είναι κάτι που βοηθά τον ίδιο αλλά και την ομάδα, με τον ποδοσφαιριστή να μαζεύει πολύτιμες εμπειριίες. Ο Σιβού έδειξε από πέρσι πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι και από τη στιγμή που και η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, δίνεται η ευκαιρία και στον ίδιο να αποδώσει καλύτερα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ