Ο Παντελή για μεταγραφές, προγραμματισμό και Ερμή

Για το παιχνίδι με τον Ερμή, τους στόχους, τον προγραμματισμό, τις μεταγραφές και τον κόσμο ρωτήθηκε ο Ανδρέας Παντελή από λειτουργούς των ΜΜΕ, μετά το τέλος της παρουσίασης της Cablenet.

Για το παιχνίδι με τον Ερμή;

«Είναι κάποια παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσεις, διότι ίσως οι χαμένοι βαθμοί είναι δύσκολο να αναπληρωθούν. Το παιχνίδι με τον Ερμή, είναι αυτά που πρέπει οπωσδήποτε οι βαθμοί να κερδηθούν, γιατί ίσως μετά να είναι δύσκολο να αναπληρωθούν.»

Για το γεγονός αν η πρώτη θέση μέχρι στιγμής, μπορεί να φέρει αναθεώρηση στόχων;

«Οι στόχοι ήταν έξοδος στην Ευρώπη. Οπωσδήποτε είμαστε σε πολύ πολύ πρώιμο στάδιο για να πούμε κάτι παραπάνω από αυτό. Είμαστε μόλις στο τέλος του πρώτου γύρου, πρέπει να περιμένουμε λίγο για να αναθεωρήσουμε τους στόχους.»

Για τον προγραμματισμό ενόψει Ιανουαρίου;

«Αντιλαμβάνεστε πως το θέμα του προγραμματισμού είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από το πολύ καλό ξεκίνημα το οποίο οπωσδήποτε επαφίεται στους ποδοσφαιριστές που έχουμε και ως επί τω πλείστω τους ξένους, διότι κάναμε αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει από μόνο του, πως την πλειοψηφία τους οι ποδοσφαιριστές έχουν επιτύχει. Άρα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο η αλλαγή κάποιων ποδοσφαιριστών.»

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές;

«Αν θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να γίνει με σύνεση και θα είναι σίγουρο ότι θα μας καλυτερεύσει και η αλλαγή θα βοηθήσει την ομάδα.»

Για τη στήριξη από τον κόσμο;

«Οπωσδήποτε ο κόσμος, είναι κοντά στην ομάδα από την αρχή. Σίγουρα ξεκινά μία σειρά από παιχνίδια τώρα που θα είναι τρία μέσα στο γήπεδο μας. Θέλουμε έτσι μία δυναμική παρουσία, γιατί οι βαθμοί αυτοί θα είναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν να αναθεωρήσουμε τους στόχους.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ