Ξανά ο Πράνιτς

Ξανά ψήφο διάκρισης για το Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, για το μήνα Νοέμβριο πήρε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Θυμίζουμε πως ο Πράνιτς πήρε ψήφο διάκρισης και για την πρώτη αγωνιστική του τρέχοντος μηνός.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο:

Για την 2η αγωνιστική Νοεμβρίου 2017, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ά Κατηγορίας, που περιλάμβανε τους αγώνες του Τετραήμερου 17,18,19&20/11/17, ψήφο διάκρισης στο Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, πήραν οι ποδοσφαιριστές:

Γκαγιάς Ζαχίντ – ΑΠΟΕΛ
Ντάνιελ Πράνιτς – Ανόρθωση
Νουασέτ Πέρεθ– ΑΠΟΕΛ
Ντάνι Μπενίτεθ – ΑΕΛ
Ρέγιες Ακοράν –  ΑΕΚ
Μικέλ Αρουαμπαρένα – ΑΕΛ

Ως γνωστό, στο δημοφιλή θεσμό της φίλαθλης εταιρείας Carlsberg, ψηφίζουν αθλητικοί συντάκτες μέλη της ΕΑΚ, από όλα τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά), με Παγκύπρια εμβέλεια και κάλυψη, οι οποίοι και στο τέλος του κάθε αγωνιστικού μήνα αναδεικνύουν, με την αμερόληπτη και αντικειμενική τους ψήφο τον “Καλύτερο Ποδοσφαιριστή” του μήνα.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός,  βραβεύεται  από την Carlsberg με την ανώτατη τιμητική διάκριση του “Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg”, ενώ ταυτόχρονα με δική του υπόδειξη, η Carlsberg θα συνεισφέρει το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ, σε ένα Αγαθοεργό- Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι, Ποδοσφαιριστής που θα χρεωθεί με 2 κίτρινες ή 1 κόκκινη κάρτα, αυτομάτως θέτει τον εαυτό του, εκτός συναγωνισμού, ανεξάρτητα από τον αριθμό ψήφων που θα πάρει.

Στόχος του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, που φέτος συμπληρώνει 46 χρόνια ζωής και προσφοράς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι να καλλιεργήσει μεταξύ των ποδοσφαιριστών, την ευγενή άμιλλα και να συμβάλει στην εμπέδωση του τίμιου παιχνιδιού στους αγωνιστικούς χώρους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ