Το κάρφωμα του κοντορεβιθούλη…(βίντεο)

Θυμάστε τον Μίλαν Πέλιτς. Ο βραχύσωμος επιθετικός αγωνίστηκε στην ομάδα μας για ένα χρόνο και συγκεκριμένα την περίοδο 2007-08, όταν η ομάδα μας πανηγύρισε το τελευταίο της πρωτάθλημα.

Ο κοντορεβιθούλης επιθετικός, κάθε άλλο παρά τυχαίος ήταν, μιας και έφθασε μέχρι την Εθνική της Σερβίας. Βραχύσωμος και δαιμονιώδης, που ήξερε που θα σταθεί μέσα στην περιοχή για να εκτελέσει.

Σαν σήμερα το 2007, η ομάδα μας αντιμετώπιζε την Ομόνοια στο ΓΣΠ, με τον Μίλαν Μπέλιτς να αποτελεί τη χρυσή αλλαγή του Κετσπάγια, μιας και τρία λεπτά πριν το τέλος, ισοφάρισε σε 1-1.

Θυμηθείτε ξανά το παιχνίδι

Πιο κάτω όπως το κατέγραψε το παιχνίδι το maxhtec.net

Ισόπαλο 1-1 το παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και παραμονή στην κορυφή του πίνακα γιά την ομάδα μας . Το ματς ήταν ένα κλασσικό ντέρμπυ και το αποτέλεσμα του σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο , παρά το ότι τόσο η ομάδα μας όσο και η αντίπαλος μας , θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη αλλά οι τερματοφύλακες είπαν όχι , με εξαιρετικές αποκρούσεις τους . Ξεκινήσαμε τον αγώνα χωρίς Φρούσσο και Σόσιν λόγω τραυματισμού . Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο 3′ και προσπάθησε στη συνέχεια να επιβάλει δικό της ρυθμό χωρίς ουσία όμως . Η ομάδα μας σταδιακά ανέκτησε τον έλεγχο και απείλησε χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου . Χρειάστηκε να περιμένουμε γιά την ισοφάριση μέχρι το 87′ , όταν ο Πέλιτς με σουτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και να γίνει σεισμός στη νότια κερκίδα του ΓΣΠ από τους πανηγυρισμούς των 5000 σχεδόν Μαχητών που ήταν εκεί . Το τελικό αποτέλεσμα μας άφησε ευχαριστημένους , τόσο γιατί εξακολουθεί η ομάδα μας να είναι αήττητη και πρωτοπόρος , αλλά και γιά το ότι ακόμα και με ενδεκάδα εκτάκτου ανάγκης , βγήκε αλώβητη σε ακόμα μιά δοκιμασία εκτός έδρας με μεγάλο αντίπαλο .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ