Ερμής 1 – 2 Ανόρθωσις: Λύτρωση με Πράνιτς και Καμαρά

Όσο δύσκολα μαρτυρά το τελικό σκορ, η ομάδας μας επικράτησε του Ερμή και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας. Παλάνκα και Καμαρά βρήκαν δίκτυα, με τον Αφρικανό να φτάνει τα πέντε στο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που οι Ράγιο και Πράνιτς είχαν δημιουργικό ρόλο για πολλοστή φορά.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Με τον Γκάντσεφ στον άξονα μαζί με τους Βίκτορ και Ράγιο παρέταξε την ομάδα ο Ρόνι Λέβι. Ο Αρούς διατηρήθηκε κάτω από τα δοκάρια όπως επίσης οι Πράνιτς, Σιβού, Σίλντελφελντ και Ντουγκλάο στην άμυνα, ενώ στην γραμμή κρούσης βρέθηκαν οι Αράζ, Παλάνκα και Καμαρά.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Νωθρό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας μας στην αναμέτρηση με τον Ερμή να απειλεί στο τέταρτο λεπτό ωστόσο τα συνεχόμενα λάθη ευτυχώς δεν ήταν μοιραία. Με τον Σιβού να πραγματοποιεί αρκετά ανεβάσματα στο αντίπαλο μισό από δεξιά, η ομάδα μας έψαξε κάτι θετικό, απειλώντας κυρίως από στημένα. Το ζητούμενο ήρθε στο 23ο λεπτό όταν ο Ράγιος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τη μπάλα να περνά από ένα όμιλο ποδοσφαιριστών πριν καταλήξει στον Παλάνκα ο οποίος με σουτ στην κίνηση κάρφωσε το αντίπαλο πλεκτό διαμορφώνοντας το 0-1. Με τους δύο Ισπανούς να είναι ακόμα πιο δραστήριοι, η ομάδα μας κράτησε μπάλα και απείλησε στο 38ο λεπτό όταν ο Καμαρά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει γύρισμα από αριστερά. Ο Ράγιο ανέβαλε ο ίδιος πρωτοβουλία και είδε τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ σε σουτ από δεξιά, με την τελευταία φάση να ανήκει στον Ερμή όταν ο Αρούς πρώτα και ο Ντουγκλάο αργότερα, αναχαίτησε σουτ του Εμεγκάρα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με την ομάδα μας να αδυνατεί να κρατήσει μπάλα ξεκίνησε η αναμέτρηση και ένα από τα αρκετά αβίαστα λάθη στο μεσοαμυντικό κομμάτι, στοίχισε στο 57ο λεπτό. Ο Ντουγκλάο δεν κατάφερε να καθαρίσει τη φάση και ο αντίπαλος εκδήλωσε αντεπίθεση με τον Κωνσταντινού να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Ρόνι Λέβι επιστράτευσε Άλβες αντί Αμπντουλάγιεφ παίζοντας με δύο κεντρικούς επιθετικούς, ωστόσο η ηρεμία και η ορθολογική ανάπτυξη έλειψε. Εν τέλει το φόρτωμα της αριστερής πτέρυγας με τους Ράγιο και Πράνιτς έκανε τη διαφορά με τον Κροάτη να σεντράρει στο 72ο λεπτό, δίνοντας το δικαίωμα στον Καμαρά να κάνει το 1-2 με το πέμπτο φετινό του γκολ. Κάπου εκεί ο αντίπαλος φάνηκε να μένει από δυνάμεις ψυχολογικά και δυναμικά, με τον Άλβες στο 79ο λεπτό να χάνει σπουδαία ευκαιρία ώστε να κλειδώσει την αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ