Εννιά χρόνια μετά, οι πληγές έκλεισαν…

Τέλη Νοεμβρίου και σε όλους έρχονται στη μνήμη μας τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στην ομάδα πριν εννέα χρόνια. Όταν η Ανόρθωση μεσουρανούσε, τα πάντα διαλύθηκαν, με την ομάδα από τότε να πληρώνει το τίμημα των χειρισμών και των αντιδράσεων. Να μπαίνει σε μία περίοδο εσωστρέφειας για αρκετά χρόνια, μία περιόδο αστάθειας και με πολλές διοικητικές κρίσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, καταγγελίες και διχασμός, ήταν τα όσα διαδραματιζόταν σαν σήμερα πριν εννέα χρόνια, όταν και ξέσπασε η κρίση στα ενδότερα του συλλόγου. Σαν σήμερα αντιμετωπίζαμε τον Ατρόμητο, το πρώτο παιχνίδι μετά που ξέσπασε η κρίση, που πήρε χαρακτήρα συλλαλητηρίου.

Η καταγγελία του Δ.Σ, εις βάρος του Ανδρέα Παντελή, έγινε πρώτο θέμα στον κυπριακό τύπου και έπαξε δυνατά στην υπόλοιπη Ευρώπη, μιας και η ομάδα μας ήταν τότε σε όμιλο του Champions League.

Εννέα χρόνια μετά, θεωρούμε πως οι πληγές έκλεισαν ή τουλάχιστον επουλώθηκαν σημαντιικά. Παράγοντες που δεν αντάλλαζαν καλημέρα, δειπνούν πλέον μαζί, με τις εταιρείες τους να βοηθούν οικονομικά τη διοίκηση. Πρόσωπα που σημάδεψαν την τότε κρίση, συμφιλιώθηκαν και πλέον όλοι είναι σε ένα άρμα, αυτό της Ανόρθωσης. Τα περασμένα που ήταν και αρκετά, έγιναν ξεχασμένα και προς τα έξω τουλάχιστον βγαίνει ένα πραγματικό κλίμα ενότητας.

Ευχή μας, όλη αυτή η εικόνα να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να γυρίσουμε πραγματικά σελίδα, να αναδομηθεί ξανά η Ανόρθωση σε όλα τα επίπεδα και να καταστεί εκ νέου η ομάδα πρότυπο και μοντέλο, τόσο για τον τρόπο λειτουργίας της, όσο και για τις επιδόσεις της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ