«Είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε…»

Με φόντο τις διπλές αναμετρήσεις της Εθνικής Κροατίας με την Εθνική Ελλάδος, ο Γκόρντον Σίλτενφελντ μίλησε στην SDNA, για πολλά και διάφορα. Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, τονίζοντας πως για την ομάδα μας το 1-0 είναι αρκετό και είναι νωρίς να μιλήσουμε για το οτιδήποτε.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Σίλντενφελντ πήρε την απόφαση να αφήσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και να συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα και στην Ανόρθωση. Το όνομά του ακούστηκε ξανά για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του σε μια χώρα με κοινά στοιχεία με την Ελλάδα.

«Όλοι γνωρίζουν ότι είχα περάσει ωραίες στιγμές με τον Παναθηναϊκό. Το όνομά μου ακούστηκε και πάλι για επιστροφή, το ξέρω, αλλά εντάξει, επέλεξα να πάω σε μία χώρα με κοινά σημεία με την Ελλάδα, την Κύπρο. Έχουμε μια καλή ομάδα, είμαστε στην πρώτη θέση και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι γιατί διαθέτουμε ποιότητα. Παίξαμε τα ντέρμπι με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας, οπότε τα έχουμε στην έδρα μας στον δεύτερο γύρο. Είμαστε πρώτοι και παραμένουμε αήττητοι, διαθέτουμε μια καλή άμυνα, δεχόμαστε δύσκολα γκολ και το 1-0 για μας είναι αρκετό, αλλά σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ