Ασταμάτητες οι κορασίδες και παγκορασίδες…

Συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί από τις ομάδες των κορασίδων και παγκορασίδων της ομάδας στην πετόσφαιρα. Αμφότερες οι δύο ομάδες, κέρδισαν την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Το νικηφόρο σερί των τμημάτων υποδομής βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου συνεχίστηκε. Το Σάββατο το μεσημέρι οι ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων της Ανόρθωσης νίκησαν τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΛ με 2-1 και 2-0 σετ.

Ο αγώνας των Κορασίδων (U16) ήταν συγκλονιστικός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες του τάι μπρέικ. Απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως ήταν τα κορίτσια της λεμεσιανής ομάδας, η ομάδα του Γιάννη Πετρούδη αντέδρασε αποτελεσματικά στο προβάδισμα της ΑΕΛ (πήρε με 17-25 το πρώτο σετ) και αφού βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς κατάφερε να ισοφαρίσει (25-19) και ακολούθως να επιβληθεί στο τάι μπρέικ με 15-12. Η ομάδα των Κορασίδων μας παρατάχθηκε με τις ακόλουθες παίκτριες: Μαρίνα Χριστοδούλου, Μελίνα Λοϊζίδου, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Αναστασία Παντελίδου, Χριστίνα Θεοδότου, Δημητριάνα Ιωαννίδου, Νεφέλη Λαμπρινού (λίμπερο), Μαίρη Χατζηπέτρου, Αντριάνα Νικολάου, Μ. Σεργίου, Β. Μινασίδου, Ανδρομάχη Σαββίδου, Π. Τζακίδου.

Με νέα νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της, η ομάδα των Παγκορασίδων (U14) της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ με 2-0 σετ (25-03, 25-14). Ο προπονητής μας Γιάννης Πετρούδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες του και η νίκη ήρθε με σχετική άνεση. Η ομάδα των Παγκορασίδων μας παρατάχθηκε με τις ακόλουθες παίκτριες: Χριστίνα Θεοδότου, Άντρεα Ντομπρασίνοβιτς, Ναταλία Ιωάννου, Κωνσταντίνα Ορφανίδη, Έλενα Τσουτσούκη, Μελίνα Χαριδήμου, Τατιάνα Αντωνίου (λίμπερο), Κρυστάλλω Χριστοδούλου, Λυγία Παμπακά, Κωνσταντίνα Μαυρή, Ι Πιερή, Ε. Βασιλειάδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ