ΑΠΟΕΛ 9 – 4 Ανόρθωσις: Πρώτη ήττα και οπισθοχώρηση

Εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών πραγματοποίησε στο «Λευκόθεο» η ομάδα μας, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της χρονιάς αγωνιζόμενη ουσιαστικά με δύο ξένους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η κακή βραδιά φάνηκε από τα πρώτα δευτερόλεπτα με τον αντίπαλο να σκοράρει στο πρώτο λεπτό, με την ομάδα μας να ανασυντάσσεται, να έχει δύο δοκάρια αλλά και ταυτόχρονα έλλειψη ψυχραιμία στις προσωπικές μονομαχίες.

Το γκολ του Κουλουμπρή στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου έστειλε την ομάδα μας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1. Στην επανάληψη το ξεκίνημα δεν ήταν καλό με τον αντίπαλο να διευρύνει το προβάδισμά του μέχρι και σε 5-1, με τον Κουλουμπρή να βγάζει αντίδραση και να μειώνει σε 5-3 στο 31ο λεπτό. Η είσοδος του Τζο ήταν ευεργετική ωστόσο ξανά αβίαστα λάθη έδωσαν δικαίωμα στους γηπεδούχους να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ σε 7-3.

Στο 33ο λεπτό ο προπονητής επιστράτευσε flying goalkeeper, ωστόσο αυτό δεν λειτούργησε θετικά με δύο γκολ στην αντεπίθεση να ανεβάζουν τη διαφορά στα έξι γκολ με το σκορ να διαμορφώνεται σε 9-3. Το εκπληκτικό γκολ του Κόκκινου με σουτ από τη μεσαία γραμμή στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, έκανε το τελικό 9-4.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ