Τα αλάνια του ANORTHOSIS IOANNINA CREW μαζεύτηκαν από νωρίς για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στην αέλ, στήνοντας το δικό τους γλέντι, τραγουδώντας παρέα με αλάνια του συνδέσμου των AZZURRA FAMILIA του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Το μήνυμα που στέλνουν ξεκάθαρο, όπως αναγράφεται και στο πανό που ετοίμασαν «ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ».

Ενημερωτικά, για τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στα Γιάννενα και θέλουν να παρακολουθούν τους αγώνες, το ANORTHOSIS IOANNINA CREW δίνει ραντεβού κάθε βδομάδα στο καφέ Διαχρονικόν, πίσω από την ακαδημία.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ