Συγκλονιστικός ο Μιχαλάκης Στεργίδης: «Ελπίζω να επανέλθω και να προσφέρω στην Ανόρθωση»

Ένας από τους αξιαγάπητους παράγοντες που πέρασαν από την Ανόρθωση παραμένει σε βάθος χρόνων ο κος Μιχαλάκης Στεργίδης. Ο διοικητικός παράγοντας, που διετέλεσε έφορος ποδοσφαίρου τόσο στις αρχές της δεκαετίας του 90, επί Κίκη Κωνσταντίνου, όσο και μετά στην πρώτη θητεία του Ανδρέα Παντελή σε συνέντευξη που παραχώρησε εξέφρασε τις απόψεις του για την φετινή Ανόρθωση, την δεκαετία του 1990 αλλά και την ευχή του όπως ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια ώστε να μπορέσει να βοηθήσει ξανά το Σωματείο της Ανόρθωσης

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στο balla.com.cy

Για τη φετινή Ανόρθωση:

«Η ομάδα φέτος είναι αρκετά συμπληρωμένη. Έχουμε 1-2 παίκτες που ξεχωρίζουν, τον Σιβού και τον Ράγιος.  Η άμυνα μας είναι αρκετά καλή και αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι την ικανότητα μας στο σκοράρισμα».

Για τα 8 χρόνια μακριά από τους τίτλους:

«Είναι ακόμα ένα κίνητρο να υπερβούμε φέτος και να διεκδικήσουμε ό,τι στερηθήκαμε τα τελευταία 7-8 χρόνια. Η ομάδα μας σας σύνολο είναι αρκετά καλή, το ίδιο και ο προπονητή μας και φέτος μέχρι τώρα οι οπαδοί μας είναι στην καλύτερη τους φόρμα. Πρώτα από όλα είναι μαζική η παρουσία τους στο γήπεδο και δεύτερο έχουν αφήσει στο παρελθόν τους χουλιγκανισμούς που στοιχίσαν στην ομάδα μας αρκετές τιμωρίες».

Για τη δεκαετία του 1990:

«Ήταν μία χρυσή εποχή για την Ανόρθωση. Με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικούντες. Κάτι το οποίο αμέσως μετά στερηθήκαμε όμως ευτυχώς επανήλθαμε τώρα ξανά στην ίδια φάση, δηλαδή όλα λειτουργούν άψογα. Ομάδα, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και ο κόσμος μας, τον οποίο εφόσον μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να τους κάνω μία παράκκληση, να στηρίζουν και να υποστηρίζουν την ομάδα με ενθουσιασμό και όχι με ρήξη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και χουλιγκανισμούς που δεν εξυπηρετούν και κατ’ ακρίβειαν ζημιώνουν την ομάδα. Θέλω να τους επαναλάβω να αφαιρέσουν τις κουκκούλες και να σταματήσουν να μεταφέρουν μέσα στο γήπεδο αντικείμενα που απαγορεύονται γιατί το καθήκον τους είναι να σπρώχνουν μόνο την ομάδα προς τη νίκη».

Για την κόντρα με την ΑΕΚ:

«Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι στη Λάρνακα που κατοικούμε έχουμε ζήσει όλοι μας εμείς οι Αμμοχωστιανοί, περισσότερα χρόνια από όσα ζήσαμε στην Αμμόχωστο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε ξεχάσει την αγαπημένη μας πόλη, που την έχουμε στην καρδιά μας φυλαγμένη. Το μήνυμα που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να σταματήσει η αντιπαράθεση με τους Λαρνακιώτες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αντιπάλοι και όχι εχθροί. Ας το ξανασκεφτούν, κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, είτε εμείς είτε εκείνοι αυτή η αντιπαράθεσις πρέπει να λήξει. Το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει».

Για τον κόσμο:

«Ο καθένας από εμάς που αγαπούμε την Ανόρθωση και όσοι την αγαπούν έχουν την υποχρεώση και τον καθήκον να στηρίξουν την ομάδα, από οποιοδήποτε πόστο μπορούμε. Η ομάδα μας χρειάζεται υποστήριξη γιατί πιστεύω ότι είναι διαφορετική από τις άλλες».

Για το Νίκο Θεμιστοκλέους και τον Σέργιο Σεργίου:

«Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς τα μέγιστα τις ιστρικές υπηρεσίες τους στο Σύλλογο και αξίζουν το σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας».

Η επιθυμία του:

«Ελπίζω να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία ξεπερνώντας το πρόβλημα υγείας που με ταλαιπωρεί να επανέλθω στο σωματείο και να μπορέσω να προσφέρω ξανά ό,τι μπορώ και ό,τι μου ζητήσει η Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ