Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν διαπραγματευόμαστε

Αξιοπρόσεκτη η παρουσία του οποιουδήποτε αντιπάλου, όμως στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν διαπραγματευόμαστε, τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο:

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για θέματα που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα και για τις επόμενες υποχρεώσεις. Όπως σας είχαμε υποσχεθεί στην τελευταία μας ενημέρωση θα τοποθετηθούμε επίσημα και για το θέμα ταυτοποίησης.

Είναι πραγματικά ένα θέμα το οποίο έχει κουράσει όλο τον κόσμο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ένα θέμα το οποίο έχει γίνει πιο μείζον και από σοβαρά θέματα της κοινωνίας που κανένας πλέον δεν ασχολείται. Τα γήπεδα έχουν αδειάσει για πολιτικούς, οικονομικούς και χίλιους άλλους λόγους αλλά κάποιοι παίζουν τις πάπιες. Δεν θέλουμε να πούμε τα χιλιοειπωμένα περί συμφερόντων και μπανανιάς γιατί δεν βρίσκουμε το λόγο. Το μόνο που έχουμε να πούμε και να κλείσουμε το θέμα, προς το παρών, οι δικοί μας ΑΓΩΝΕΣ δεν έχουν τελειώσει και δεν θα σταματήσουν ποτέ ενάντια σε κάθε σύστημα. Επίσης θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ΠΟΤΕ δεν πήγαμε σε αγώνα και να δείξουμε το οτιδήποτε σε οποιαδήποτε είσοδο. Και ούτε πρόκειται. Πήγαμε σε αγώνες για να τους φέρουμε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως προ των ευθυνών τους. Την ταυτότητα μας δεν θα την δουν ούτε στον αιώνα των άπαντα.

Το θέμα που έπρεπε να είναι στο επίκεντρο είναι πως θα φέρουμε ξανά ΟΛΟ τον κόσμο στο γήπεδο και αυτός είναι ο σκοπός μας. Στην Ανόρθωση βλέπουμε ένα υγιές περιβάλλον και αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρει. Δεν είναι η βαθμολογική θέση, αλλά η παρουσία της ομάδας απέναντι σε όλους. Ήμασταν αυτοί που για χρόνια όταν η ομάδα βρισκόταν στην μιζέρια, που δεν την αφήσαμε μόνη. Μπορεί να νιώσαμε απογοήτευση, λύπη και στεναχώρια αλλά ποτέ δεν χάσαμε την ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ μας. Μια περηφάνια βασικό χαρακτηριστικό του Αμμοχωστιανού.

Αύριο παρά το εργάσιμο της μέρας και την ώρα έναρξης, είμαστε σίγουροι πως ο Ναός θα σφύζει από ζωή. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Αξιοπρόσεκτη η παρουσία του οποιουδήποτε αντίπαλου αλλά στο “Αντ. Παπαδόπουλος” δεν διαπραγματευόμαστε. Στις 18:00 το αργότερο παίρνουμε όλοι την θέση μας και ο καθένας με τον δικό του τρόπο σπρώχνει την ομάδα για την επόμενη νίκη. Απόψε σε όλα τα τοπικά κλιμάκια κάνουμε το καθιερωμένο “ζέσταμα” ενώ προμηθευόμαστε και τα μεμονωμένα εισιτήρια για όσους δεν έχουν διαρκείας.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για τα κορίτσια του τμήματος πετόσφαιρας για την επιστροφή στους τίτλους και καλή επιτυχία για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος απόψε.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ – ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΧΗΤΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ