Στη Σερβία δεν τον πίστεψαν απλά, αλλά και τον στήριξαν…

Στιγμές διάκρισης για τον πρώην προπονητή της ομάδας μας, Σλάβο Μούσλιν, ο οποίος κατάφερε και οδήγησε την Εθνική Σερβίας, στα τελικά του παγκόσμιου κυπέλλου. Αν και δεν ξεκίνησε θετικά, με εντός έδρας ισοπαλία από την Ιρλανδία και αργότερα από την Ουαλία, κατάφερε και οδήγησε την χώρα του σε διάκριση. Ο Μούσλιν, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη του καλοκαιριού του 2009, μετά την απόλυση του Ερνστ Μίντετορπ και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Πέτροβατς, αποτέλεσε επιλογή της διοίκησης Αντώνης Δημητρίου.

Το ξεκίνημα του ήταν ενθαρρυντικό μιας και η ομάδα μας ήταν είτε στην κορυφή, είτε αρκετά κοντά σε αυτή. Η διοίκηση Δημητρίου όμως παρά το γεγονός πως τον ενίσχυσε τον Ιανουάριο με δαπανηρές μεταγραφές, μιας και ήταν ο χειμώνας που ήρθαν οι Μάντζιος, Σεϊρού, Πέδρο Μιγκέλ και Φοδέριγχαμ που κόστισαν ο κούκος αηδόνι και χρεώθηκαν τα ταμεία του συλλόγου με ποσό πέρα του εκατομμυρίου δεν του έδειξε και την ανάλογη στήριξη. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Απόλλωνα με δύο ήττες, χρειαζόταν αποδιοπομπαίο τράγο και αυτός ήταν ο Μούσλιν. Επιλογή που σε βάθος χρόνου δεν δικαίωσε την τότε διοίκηση που την πήρε, μιας και το τέλος της χρονιάς μας βρήκε για πρώτη φορά τότε σε αποσύνθεση…

Στα χρόνια της φαγούρας, ήρθαν στην ομάδα μας αξιόλογοι προπονητές με βάση το βιογραφικό τους, αλλά και την μετέπειτα πορεία. Ωστόσο, ποτέ ένας προπονητής μόνος δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα και τίτλους εάν η ομάδα δεν λειτουργεί σωστά. Και όταν λέμε ομάδα εννοούμε πέρα από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τον κόσμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ