Σίλντενφελντ: «Έχουμε προσωπικές φιλοδοξίες να είμαστε πρώτοι» (βίντεο)

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού Άλφα βρέθηκε χθες βράδυ ο Κροάτης αμυντικός της Ανόρθωσης Γκόρντον Σίλντενφελντ ο οποίος μίλησε στους Στέλιο Παπαμωϋσέως και Ανδρέα Βεντούρη για λογαριασμό της εκπομπής «Super Sport Arena» σχετικά με τις εντυπώσεις του για το ξεκίνημα της Ανόρθωσης και τους στόχους της.

Διαβάστε και δείτε τα όσα δήλωσε:

Πως βιώνει ο Γκόρντον εδώ το πρωτάθλημα, τι περίμενε, τι είδε και πως περιμένει την Ανόρθωση σε βάθος χρόνου;

«Μέχρι στιγμής είναι όλα καλά, έχουμε θετικά αποτελέσματα… είμαστε μια καινούργια ομάδα χρειαζόμαστε τον χρόνο, κάποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν 6, κάποιοι 5, κάποιοι 4 παιχνίδια, χρειαζόμαστε μερικά ακόμη να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως νοιώθουμε πίεση καθώς είμαστε στην πρώτη θέση θέλουμε να διατηρηθούμε εκεί και υπάρχουν ομάδες που μας κυνηγούν και θέλουν να μας φτάσουν».

Τι σημαίνει για την Ανόρθωση, μια νέα ομάδα να κάνει αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα;

«Για κάθε ομάδα είναι σημαντικό να ξεκινάει καλά, όπως κάθε ομάδα έτσι και στην δική μας δίνει ψυχολογία, μας δίνει αυτοπεποίθηση και αυτό βοηθάει σε κάθε άθλημα τους ποδοσφαιριστές στην συγκεκριμένη περίπτωση να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό, να πιστεύουν περισσότερο στις δυνατότητές τους. Ο στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε καλά, να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις, μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε μια χαρά και συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία για να παραμείνουμε εκεί».

Πως νοιώθει για το πρώτο ουσιαστικά τεράστιο ντέρμπι μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, ένας αντίπαλος με τον οποίο έχουμε παρόμοιους στόχους που θέλει αυτός να διεκδικήσει την πρώτη θέση όπως και εμείς.

Ο ελάχιστος στόχος όπως λέει η Ανόρθωση είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Για σένα Γκόρντον, ο προσωπικός σου στόχος είναι ο ίδιος ή είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Είναι πολύ νωρίς να μιλούμε ακόμη για κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ως ποδοσφαιριστές έχουμε προσωπικές φιλοδοξίες να είμαστε πρώτοι, να παραμείνουμε πρώτοι και μετά να κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε αυτό».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ