«Πιστεύουμε στο ρόστερ και υπάρχει στήριξη στην ομάδα»

Στο ραδιόφωνο του «active» για το παιχνίδι με την Ομόνοια, τους τραυματίες, την συνέχεια με τον Ολυμπιακό και για την δυστοκία στο γκολ, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, το πάθος και την αυταπάρνηση που δείχνει η ομάδα. Είδαμε και τη βελτίωση που θέλαμε να δούμε. Γι’ αυτό και η ικανοποίηση του Ρόνι Λέβι μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Σίγουρα θα ήμασταν χαρούμενοι αν παίρναμε όλους τους βαθμούς.

Για τη δυσκολία στα γκολ: Ο προπονητής γνωρίζει που θέλει βελτίωση η ομάδα. Στηρίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές και δεν τίθεται θέμα για την ποιότητα του Άλβες. Πιστεύουμε στο ρόστερ και υπάρχει στήριξη στην ομάδα. Όμως, υπάρχουν κομμάτια που χρειάζεται βελτίωση και πάνω σε αυτά δουλεύει ο προπονητής. Από τη μία βλέπουμε μία καλοδουλεμένη ομάδα που δείχνει μέταλλο, αλλά ψάχνει τους τρόπους να τη βελτιώσει.

Για τους τραυματίες: Μέχρι το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα έχουμε νεότερα για τους τραυματίες. Μόλις υπάρχουν νέα θα ενημερώσουμε.

Για τον Ολυμπιακό: Είναι φαινομενικά εύκολο, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε ισοπαλίες με τον Απόλλωνα και την Ομόνοια. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, στόχος είναι η νίκη και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αξιόλογη ομάδα, θα παίξει μεγάλο ρόλο η δική μας απόδοση.

Για την πολύ καλή αμυντική γραμμή: Τα εύσημα παίρνει συνολικά η ομάδα για την άμυνα. Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και είναι ένα στοιχείο που έβαλε ο Ρόνι Λέβι με τη δική του τακτική προσέγγιση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ