Μπανταλόφσκι: «Αν δεν έχεις κακές στιγμές στην ζωή, τότε δεν πρόκειται να εκτιμήσεις τις καλές» (Βίντεο – κείμενο )

Δηλώσεις του Βούλγαρου αμυντικού της Ανόρθωσης φιλοξενούνται στην επίσημη σελίδα της ομάδας σε μια διαφορετική συνέντευξη. Ο Ιβάν μιλάει στον Σάββα Πηλακούτα για τα τατουάζ του, για τον ελεύθερο του χρόνο, για το νόημα της ζωής όπως το αντιλαμβάνεται ο ίδιος και άλλα πολλά…

«Έχω πάρα πολλά τατουάζ, το πρώτο το έκανα όταν ήμουν μόλις 17 ετών… Ουσιαστικά κάθε τατουάζ έχει διαφορετική ιστορία. Τα περισσότερα μάλιστα έχουν να κάνουν με ιστορία καθώς μου αρέσει να διαβάζω γι΄ αυτή. Πίστεψε με αν κάτσουμε να αναλύσουμε τα τατουάζ μου θα χρειαστούμε πάνω από 1 ώρα. Το καθένα από αυτά όμως έχει την δική του σημασία».

«Αυτό που με θυμώνει είναι όταν κάποιος δεν είναι δίκαιος μαζί μου. Δεν μου αρέσουν τέτοιες καταστάσεις».

«Τα πράγματα τώρα που με ηρεμούν είναι όταν βρίσκομαι στη φύση ή όταν μένω μόνος μου, με τις σκέψεις μου και τον εαυτό μου».

«Έχω ζήσει αρκετές καλές αλλά και κακές στιγμές στη ζωή μου. Δεν μπορώ να προσδιορίσω κάποια συγκεκριμένη. Το νόημα της ζωής άλλωστε είναι οι στιγμές. Αν δεν έχεις κακές στιγμές στην ζωή, τότε δεν πρόκειται να εκτιμήσεις τις καλές στιγμές»

«Μετανιώνω για κάποια πράγματα, ωστόσο πλέον δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Παρόλα αυτά αν είχα την δυνατότητα και πάλι δεν θα άλλαζα κάτι, καθώς αυτές οι πράξεις είναι που με έκαναν αυτό πουθ είμαι σήμερα».

«Αυτό που μου αρέσει στην Κύπρο είναι οι άνθρωποι και το γεγονός πως κανένας δεν βιάζεται ή τρέχει. Είναι διαφορετικοί οι ρυθμοί σε σχέση με τη Βουλγαρία και συγκεκριμένα τη Σόφια, στην οποία όλοι βιάζονται. Εδώ είναι πιο εύκολο να ηρεμίσεις… Μου αρέσει επίσης το φαγητό που έχετε όπως και ο καιρός, που είναι συνεχώς ηλιόλουστος».

«Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που επέλεξα τον αριθμό 11, απλά μου αρέσει σαν αριθμός. Όταν ήμουν στη ΤΣΚΑ Σόφιας αυτό τον αριθμό επέλεξα και έκανα μερικά καλά παιχνίδια φορώντας τον όπως και στην εθνική ομάδα και το ίδιο ευελπιστώ πως θα γίνει και στην Ανόρθωση».

«Μου αρέσει να ταξιδεύω αλλά και να διαβάζω ιστορία. Μου αρέσει γενικά να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου, αλλά τα βασικότερα είναι τα δυο που ανέφερα. Μου αρέσει επίσης να περνώ ώρα με του φίλους μου, ωστόσο όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής χρειάζεται να προσέχεις ιδιαίτερα τον τρόπο ζωής σου και πως θα σωστά το χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου».

«Μου αρέσει πολύ η Ισπανία και η Ιταλία, όπως βεβαίως και η χώρα μου η Βουλγαρία λόγω της φύσης που διαθέτει ως χώρα. Όταν βρίσκω όμως ευκαιρία ταξιδεύω στην Ιταλία και στην Ισπανία καθώς λατρεύω την κουλτούρα τους αλλά και την κουζίνα που διαθέτουν. Θεωρώ πως αυτές οι δυο χώρες βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών μου.

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου με μια λέξη;
«Ίσως… ΤΡΕΛΟΣ!»

«Δεν έχω συγκεκριμένα κάποιο αγαπημένο φαγητό. Μου αρέσει η κουζίνα της Βουλγαρίας και της Σερβίας, αλλά ποτέ δεν λέω όχι σε κάτι καινούριο. Μου αρέσει επίσης η ισπανική και η Ιταλική κουζίνα όπως και της Κύπρου. Έχω προτίμηση στο κρέας, τα μακαρόνια και το ρύζι αλλά όπως είπα δεν λέω ποτέ όχι σε κάτι καινούριο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ