Μίλησε ο αρχηγός! Η Ανόρθωση μπορεί για το πρωτάθλημα

Στη σημερινή έκδοση της Sportday, μίλησε ο Νίκος Νικολάου με τον εμβληματικό αρχηγό, να πιστεύει ακράδαντα πως αν η ομάδα μας είναι κοντά στην κορυφή μέχρι τον Χειμώνα και ενισχυθεί κατάλληλα, τότε ναι μπορεί ακόμη να κατακτήσει και το πρωτάθλημα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νικολάου:

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας

«Το πιο θετικό είναι πως κάνει μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα, πήρε τους βαθμούς που ήθελε για να έχει ευκαιρία ο προπονητής να κερδίσει χρόνο, γιατί είναι μια καινούρια ομάδα και χρειάζεται ηρεμία».

Τόνισε επίσης πως: «Θυμίζω στο κόσμο ότι και παλαιότερα η Ανόρθωση είχε παρόμοιο ξεκίνημα αλλά όχι ευτυχή κατάληξη. Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και ας αφήσουμε την ομάδα να κάνει την πορεία που κάνει και μέσα από τη δουλειά, να διεκδήσει το πρωτάθλημα».

Αν η Ανόρθωση μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα

«Δεν μπορώ να το αποκλείσω, θα χρειαστεί όμως ενίσχυση τον Χειμώνα και μιλώ για ποιοτική ενίσχυση. Αν μπορέσει να μείνει εκεί στην κορυφή μέχρι τον Χειμώνα, τότε μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Πρόσθεσε επίσης πως: «Είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, δεν μπορείς να σκοράρεις εύκολα εναντίον της, είναι καλή τακτικά. Χρειάζεται να δείξει σταθερότητα. Αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικό σε σχέση με την απόδοση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ