«Μετατρέπουμε τους εφιάλτες τους σε πραγματικότητα…»

Ενημερωτικό δελτίο με το οποίο ενημερώνει την επιστροφή στο πέταλο και στο ναό, εξέδωσε νωρίτερα ο κεντρικός σύνδεσμος, «MAXHTEC CLUB ”ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ”».

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο:

Μετά από ένα κουραστικό και ανούσιο Σαββατοκυρίακο χωρίς ΑΝΟΡΘΩΣΗ επιστρέφουμε ξανά στις δικές μας υποχρεώσεις. Στο δικό μας πέταλο, στο δικό μας σπίτι, στο δικό μας ΝΑΟ. Το ζέσταμα έχει ξεκινήσει προ πολλού και όλοι, μέχρι και το τελευταίο προσφυγοαλάνι, είναι έτοιμοι για κατάθεση ψυχής στις εξέδρες. Το Σάββατο λοιπόν, σ’ένα κατάμεστο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, υποτάσσουμε και τους ρουβάδες της Λεμεσού. Αυτοί οι κομπάρσοι, μια αναλαμπή των τελευταίων ετών, που την είδανε υπερομάδα, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ με σκυμμένο το κεφάλι για άλλη μια φορά. Ολόκληρη η ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ οικογένεια πρέπει να παραμείνει ενωμένη και συσπειρωμένη. Συγκεντρωνόμαστε στις προσφυγοφωλιές μας και ετοιμαζόμαστε για το δικό μας πάρτυ από την Παρασκευή στο κεντρικό μας οίκημα με το καθιερωμένο pregame. Το Σάββατο, μαζευόμαστε από νωρίς στο κεντρικό μας οίκημα. Μαζική αναχώρηση προς το ΝΑΟ στις 17:00 αυστηρά. Σμίγουμε με τα υπόλοιπα Βαρωσιώτικα αλάνια ανά το παγκύπριο, μεταβαίνουμε στο νότιο πέταλο και μετατρέπουμε τους εφιάλτες τους σε πραγματικότητα!!

Υ.Γ: Συνεδρία του ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ τμήματος του κλιμακίου μας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 20:00. Θα ακολουθήσει το καθιερωμένο pregame και άλλες προσφυγοκαταστάσεις.

Υ.Γ1: Η Μπουτίκ του Συνδέσμου θα είναι ανοικτή πριν τον αγώνα με νέα προιόντα για τον κόσμο μας.

Υ.Γ2: ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ – θρύλος ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

MAXHTEC CLUB ”ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ” – ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ