Λαΐφης:«Ζητώ συγγνώμη»

Απολογήθηκε για το λάθος του από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης της Εθνικής Ελλάδας με τον Μήτρογλου ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Κωνσταντίνος ΛαΙφης.

Ο Κωνσταντίνος που διανύει την δεύτερη του χρονιά στο Βέλγιο αγωνιζόμενος ως βασικός με τα χρώματα της Σταντάρτ Λιέγης υπενθυμίζει σε όλους των χαμηλών τόνων χαρακτήρα του.. αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Αποτελεί τιμή για την Ανόρθωση που είχε στις τάξεις της ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή και που τον βοήθησε να είναι αυτό που είναι σήμερα! Παράλληλα μπορεί να θεωρηθεί και ως παράδειγμα και για νεαρότερα παιδιά για το πόσο αλληλοσεβασμός υπάρχει μέσα στην οικογένεια της Ανόρθωσης κυρίως με αυτούς που δουλεύουν, παλεύουν και τιμούν την φανέλα της…

Διαβάστε τις δηλώσεις του
«Το παλέψαμε, δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις. Νομίζω δικαιούμασταν κάτι παραπάνω σίγουρα. Από λάθος δικό μας έγινε το 1-1. Ζητώ συγγνώμη απ’ τους συμπαίκτες μου. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμα ένα τεστ την Τρίτη, θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά θα αρχίσουμε προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση. Μπράβο στα παιδιά, συγχαρητήρια στην Ελλάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ