Κερδίζει πολλά…

Άλλο ένα εκτός έδρας ντέρμπι για την Ανόρθωση που καλείται να δώσει διαπιστευτήρια ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Με νίκη η ομάδα μας κερδίζει πολλά.

Σίγουρα το όποιο αποτέλεσμα στον Σαββατιάτικο αγώνα δεν κρίνει τίποτα, ούτε και ακόμη σε περίπτωση νίκης της «Μεγάλης Κυρίας» θα κριθεί κάτι, μιας και ο μακρύς δρόμος είναι ακόμη στο 1/3 του, ενώ στο παρελθόν είδαμε την ομάδα μας αρκετές φορές να πραγματοποιεί μέχρι και τον Ιανουάριο πορεία τίτλου και μέχρι το τέλος της χρονιάς να μένει ακόμη και εκτός Ευρώπης.

Παρόλα αυτά, το ντέρμπι είναι ντέρμπι και όποιος το πάρει έχει αβαντάζ έναντι στον άλλον, αφού μπαίνουν στην εξίσωση και τα βαθμολογικά δεδομένα, το γόητρο και η ψυχολογία έναντι του αντιπάλου. Στην περίπτωση νίκης που είναι το ζητούμενο και ο μοναδικός στόχος, η Ανόρθωση κερδίζει πολλά. Τόσο βαθμολογικά όσο και από πλευράς αξιολόγησης δυνατοτήτων. Θα αφήσει την Ομόνοια πίσω της 7 βαθμούς θα διατηρήσει το αήττητό της και σε υψηλά επίπεδα τη ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ