«H ομάδα, με την συμπαράσταση του κόσμου θα καταφέρει να πάρει τη νίκη»»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας και όλα όσα αφορούν την ομάδα μας…

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες. Έχουμε δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Είμαστε το φαβορί, αλλά ο Εθνικός είναι μία ομάδα που μας βάζει δύσκολα εδώ και χρόνια. Αλλά, θεωρούμε ότι το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς και το αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα, με την συμπαράσταση του κόσμου θα καταφέρει να πάρει τη νίκη».

Για τις απουσίες: «Εκτός θα είναι ο Σισέ που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Απουσιάζει και ο Σιβού, που έχει αποβληθεί με τον Απόλλωνα. Επιστρέφει ο Πράνιτς. Ενώ, ο Σισέ έκανε ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο και το απόγευμα θα προσπαθήσει να προπονηθεί, έτσι ώστε να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Πάφο την ερχόμενη Τετάρτη».

Για τον Γκάτσεφ: «Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του εδώ και 2 εβδομάδες. Ήταν διαθέσιμος και από την περασμένη εβδομάδα. Άρα, είναι καθαρά θέμα του προπονητή πότε θα τον χρησιμοποιήσει».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ ενθαρρυντικά τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο. Θα πάρουμε αρκετό κόσμο στο Δασάκι και θα έχουμε μία κατάμεστη κερκίδα. Έχουμε πάρει επιπλέον εισιτήρια στην Λευκωσία, γιατί έχουν εξαντληθεί αυτά που πήραμε. Ενώ, έρχεται συνεχώς κόσμος εδώ στα γραφεία και εξασφαλίζει τα εισιτήρια του. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει να αγοράσει το εισιτήριο του από τώρα, για να αποφύγει την ταλαιπωρία στο γήπεδο. Και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας, να πάμε να πάρουμε τη νίκη μετά από τις δύο ισοπαλίες που είχαμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ