Ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον…

Ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, γέννησαν τα αποτελέσματα της εβδομάδας που μας πέρασε στις ακαδημίες καλαθόσφαιρας του συλλόγου, όπως μας ενημερώνει το τμήμα μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρεί στο facebook.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο:

«Οι αγώνες των ομάδων μας στην αγωνιστική που μας πέρασε μας άφησαν με πολλή ελπίδα για το μέλλον και αισιοδοξία για το αύριο αφού είχαμε 4/5 νίκες οι δυο μάλιστα στην παράταση στον αγώνα Ανόρθωση -Άτλαντας για το Κ18 Ανδρών και στον αγώνα Ανόρθωση -Αστέρας για το Κ16 Ανδρών.

Συναρπαστικοί αγώνες έγιναν και στους αγώνες Κ18 Γυναικών με Youth Stars όπου νικήσαμε κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα όσο και στο Κ16 Γυναικών με την Αναγέννηση.
Η ήττα προήλθε από την ομάδα του Αστέρα στο Κ14 Άνδρων.

Οι προπονητές μας τηρούν τις αρχές μας και την φιλοσοφία μας και προσπαθούν να την μεταδώσουν στα παιδιά με ατέλειωτες ώρες προπονήσεων και διαπαιδαγώγησης.
Τα άσχημα νέα προέκυψαν από τους τραυματισμούς τριών παιδιών μας οι οποίοι όμως θα είναι σίγουρα περαστικοί και ο Μαρίνος ,ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος θα είναι σύντομα κοντά μας πιο δυνατοί και καλύτεροι από προηγουμένως. Είμαστε όλοι δίπλα σας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ