Χορηγία από ΟΠΑΠ

Την πρώτη δόση από την χορηγία του ΟΠΑΠ, ελαβαν 12 προσφυγικά σωματεία, την περασμένη Παρασκευή.  Η χορηγία είναι προς τα τμήματα πετόσφαιρας του συλλόγου μας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΟΠΑΠ:

Δώδεκα προσφυγικά σωματεία παρέλαβαν την Παρασκευή (13 Οκτωβρίου, 2017) την πρώτη δόση από την καθιερωμένη χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγία, την οποία τα σωματεία αποδέχθηκαν με ανακούφιση αφού αποτελεί ανάσα στην προσπάθεια επιβίωσής τους.

Στην απλή τελετή παράδοσης και παραλαβής της χορηγίας, η οποία έγινε στα γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Δημήτρης Αλετράρης, αναφέρθηκε στην συμπόρευση της ΟΠΑΠ με τα προσφυγικά σωματεία από τα πρώτα κιόλας, δύσκολα βήματά τους, διαβεβαιώνοντας ότι αυτή θα συνεχιστεί για όσο καιρό ακόμη χρειαστεί.
«Με αυτή τη συμπόρευση», είπε ο κύριος Αλετράρης, «γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον διαχρονικό αγώνα σας για επιβίωση και πρόταξη του βασικού σκοπού σας,  που είναι η επιστροφή στη φυσική σας έδρα. Όπως είπα και στην πρόσφατη ανακοίνωση της χορηγίας μας στις Εθνικές ομάδες της Κύπρου, μας ενδιαφέρει πρώτιστα ο καθαρός αθλητισμός και το όφελος που το ποδόσφαιρο, αλλά και τα άλλα αθλήματα, μπορούν να προσφέρουν ευρύτερα στην κοινωνία. Αυτό το όφελος, πολλαπλασιάζει και τη δική σας ευθύνη ως προσφυγικά σωματεία γιατί έχετε ένα άλλο πολυσήμαντο ρόλο να διαδραματίσετε. Στη βάση αυτού του ρόλου, αλλά και του αμφίδρομου σεβασμού, θα είμαστε κοντά σας και θα σας στηρίζουμε».

Τις ευχαριστίες των προσφυγικών σωματείων μετέφερε ο πρόεδρος του Εθνικού Αχνας ο οποίος τόνισε ότι «αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε την προσφορά της ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία αποτελούσε πάντα τον αιμοδότη του αθλητισμού και της κυπριακής κοινωνίας» χαρακτηρίζοντας την εταιρία, σαν «τον πιο παλιό και καλό φίλο». Ο κύριος Φιλίππου διαβεβαίωσε επίσης ότι τα προσφυγικά σωματεία θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους μακριά από την φυσική τους έδρα, όποιες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν, γιατί αυτό υποχρεώνει η ευθύνη τους απέναντι στην κατεχόμενη γη».

Τα σωματεία που ωφελούνται από την χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου, είναι τα εξής:
Εθνικός Αχνας, Δόξα Κατωκοπιάς (Ακαδημίες), Εθνικός Ασσιας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ΑΣΙΛ Λύσης, Διγενής Μόρφου, Ηρακλής Γερολάκκου, ΑΕΚ Καραβά-Λάμπουσα (πετόσφαιρα), Νέα Σαλαμίνα (πετόσφαιρα), Ολυμπιάδα Νεάπολης (πετόσφαιρα), Ανόρθωση (πετόσφαιρα) και Μαραθών Κάτω Βαρωσίων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ