Απλά και ωραία…

Στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας επιβάλλεται να κερδίσουμε, ήταν το μήνυμα του Σάββα Πηλακούτα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στη συχνότητα του Άστρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πηλακούτα:

«Παίζοντας εντός έδρας και μπροστά στον κόσμο μας επιβάλλεται να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό, το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι. Θα έχουμε την στήριξη του κόσμου, θα είναι αρκετός. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, θέλαμε να χτίσουμε μια ομάδα που να μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο εντός και εκτός έδρας. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, ωστόσο να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε την νίκη.

Ο Αρούς προπονήθηκε, ο Αράζ από την Δευτέρα είναι στην Κύπρο. Στα αγωνιστικά μόνο ο Πράνιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Σήμερα θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι διεθνείς και την Πέμπτη οι Οικονομίδης και Σιβού.

Απαίτησε η αστυνομία να γίνει ταυτοποίηση στο παιχνίδι. Και τα δυο Σωματεία διαφώνησαν αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το ακολουθήσουμε. Θα πρέπει να αναγράφεται στο εισιτήριο ονοματεπώνυμο και αριθμός ταυτότητας. Και μπαίνοντας στο γήπεδο να δείξουν την ταυτότητα. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια αντίδραση απ’ τον κόσμο. Τα εισιτήρια συνεχίζουν να κινούνται σε καλούς ρυθμούς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ