Ανόρθωσις 2 – 2 Ομόνοια: Στοίχισε η απώλεια του Φελιπίνιο

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 δια ποδός Ραφίνια, η απώλεια του Φελιπίνιο με τραυματισμό στοίχισε. Η μεγάλη προσπάθεια των φουτσαλιστών μας είχε κέρδος μόνο ένα βαθμό με τις πρώτες απώλειες της χρονιάς να είναι γεγονός. Η κούραση στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης δεν επέτρεψε στους παίκτες του Γιώργου Κυριάκου να έχουν καθαρό μυαλό και να κλειδώσουν το παιχνίδι, παρόλ’ αυτά τα διαπιστευτήρια τίτλου δόθηκαν για άλλη μια φορά.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τον Φελιπίνιο ιδιαίτερα ορεξάτο να δοκιμάζει το πόδι του δύο φορές στο πρώτο τρίλεπτο, η ομάδα μας επιδίωξε το γρήγορο γκολ. Στο πρώτο πεντάλεπτο ο προπονητής πορεύτηκε με τη βασική του διάταξη, ξεκινώντας το ροτέισον αμέσως μετά, με την ομάδα μας να πιέζει ψηλά και σε μια τέτοια φάση να φτάνει στο ζητούμενο όταν ο Ραφίνια έκλεψε μπάλα και την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία για το 1-0.

Ο Οδυσσέως χρειάστηκε να παρέμβει αποφασιστικά στο 10ο λεπτό του αγώνα, με τον Κουλουμπρή να φτάνει κοντά στο γκολ αμέσως μετά με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Η Ομόνοια πίεσε από το 15ο λεπτό και έπειτα, με τον Οδυσσέως ένα λεπτό πριν το φινάλε να πραγματοποιεί σημαντική διπλή επέμβαση για να στείλει την ομάδα μας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μόλις στο 22ο λεπτό ο αντίπαλος έδειξε σημάδια αντίδρασης σημαδεύοντας το αριστερό κάθετο δοκάρι του Οδυσσέως, ωστόσο ήταν η ομάδα μας που έφτασε ξανά στο ζητούμενο. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ραφίνια κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε ο ίδιος σε γκολ με ψύχραιμη εκτέλεση διαμορφώνοντας το 2-0 εν μέσω αποθέωσης. Στο 23ο λεπτό ο φύλακας άγγελος της εστίας μας δήλωσε ξανά παρών, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουλουμπρή δύο λεπτά αργότερα να περνά μόλις έξω. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Τζο έκανε χέρι στα όρια της περιοχής, ωστόσο με διπλή απόκρουση ο κίνδυνος αποτράπηκε.

Στην προσπάθεια αντεπίθεσης ο Φελιπίνιο τραυματίστηκε και έμεινε εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Οδυσσέως στο 31ο λεπτό να βγαίνει νικητής σε μονομαχία από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ στο 33ο λεπτό με την Ομόνοια να μειώνει σε 2-1, με την ομάδα μας να είναι φανερά επηρεασμένη από την απώλειά της. Η αντίδραση ήρθε στο 35ο λεπτό όταν ο Κουλουμπρής έκλεψε αλλά αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και τον Τζο αμέσως μετά να σημαδεύει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο τελευταίο δίλεπτο ο αντίπαλος επιστράτευσε flying goalkeeper, με τον Οδυσσέως στο 38ο λεπτό να ψάχνει το γκολ μετά από απόκρουση, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε αγωνιζόμενος με παίκτη παραπάνω με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ