Ανόρθωση 3 – 1 Απόλλων: Σούπερ πρωταθλήτριες οι κοριτσάρες του Φοίνικα

Μεγάλη νίκη μe 3-1, πέτυχε απόψε στο Λευκόθεο η ομάδα μας, που επιβλήθηκε του Απόλλωνα  και πανηγυρίζει την κατάκτηση του Super Cup.

Τα κορίτσια του Φοίνικα, αν και ατύχησαν στο πρώτο σετ, χάνοντας συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία και παράλληλα το σετ με 23-25.

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα μας έμαθε από το πάθημα της, αν και βρέθηκε να προηγείται με 4 πόντους, επέτρεψε στον Απόλλωνα να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ωστόσο  έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία, κερδίζοντας το με 26-24. Πανομοιότυπη εικόνα ήταν και στο τρίτο σετ, η ομάδα μας ήταν το αφεντικό από τα πρώτα στάδια, ο Απόλλωνα ροκάνιζε τη διαφορά, με την ομάδα μας να είναι πιο ουσιαστική όταν έκαιγε η μπάλα και να κατακτά το τρίτο σετ με 25-23. Στο τέταρτο σετ, η ομάδα μας επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της. Αφεντικό από την άρχη το κατέκτησε με 25-19, το παιχνίδι με 3-1 σετ και το τέταρτο super cup της.

Ένας τίτλος που σταματά την κυριαρχία του Απόλλωνα, που εδώ και τέσσερα χρόνια κατακτούσε τα πάντα, ενώ παράλληλα είναι και η επιστροφή της ομάδας μας στους τίτλους μετά από πέντε χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ