Αυτούς επιλέγει ο Λέβι (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Την τρίτη νίκη μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ψάχνει ο Ρόνι Λέβι ώστε να διατηρήσει την πρωτιά της ομάδας μας στην βαθμολογία, το αήττητο, και συνάμα να πάει με τις δικές του καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι με την Ομόνοια… σε τρία εικοσιτετράωρα από την έναρξη της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Ισραηλινός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σεκού Σισέ, όμως δεν μπορεί να έχει στην διάθεσή του τον Αμπντουλαχί Σίβου που είναι τιμωρημένος για την «απόπειρα» λακτίσματος στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αριέλ Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας οι συνήθεις ύποπτοι Σίλντεφελντ και Ντουγκλάο με τον Μπανταλόφσκι να παίρνει θέση στο δεξί άκρο και τον Πράνιτς στο αριστερό αντίστοιχα.

[vfv id=”132″]

Στον χώρο του κέντρου δεν βλέπουμε κάποια διαφοροποίηση ως προς την τριάδα με τους Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδη και Ρούμπεν Ράγιος να διατηρούν τις θέσεις τους αν και έτοιμος ανα πάσα στιγμή είναι ο Γκάντσεφ που αποκτήθηκε για να κάνει την διαφορά ως κεντρικός μέσος κάτι που ακόμη δεν έδειξε.

Στην επίθεση τώρα, η επιστροφή Σισέ κλειδώνει και την θέση στο αριστερό άκρο. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού καλύπτει τις απαιτήσεις του Λέβι και τακτικα και θεωρούμε δεδομένη την παρουσία του. Στο δεξί άκρο τώρα, ερίζουν για μια θέση οι Παλάνγκα, Καρλίτος και Αμπντουλάγιεφ με τον Ισπανό να έχει προβάδισμα έναντι των άλλων δυο. Στην κορυφή της επίθεσης, λογικά θα διατηρηθεί ο Αντρέ Άλβες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ