Πρόεδρος και προπονητής την ανεβάζουν επίπεδο…

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Μετά από αρκετό καιρό είδαμε την ομάδα μας να αγωνίζεται με πάθος στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι είναι ομάδα και κυρίως ομάδα για πρωταθλητισμό. Σε σχέση με την περσινή χρονιά ο απολογισμός στις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές αυξήθηκε κατακόρυφα. Ο προπονητής προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική του πινελιά δηλαδή μια ομάδα που να μπαίνει στο γήπεδο με μεγάλες περγαμηνές και όχι απλά για να κλέψει ένα βαθμό από τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Τα πράγματα στη φετινή χρονιά είναι διαφοροποιημένα στην ομάδα τέθηκαν μεγάλοι στόχοι, πρόεδρος και προπονητής ανέβασαν το πρεστίζ της ομάδας  και έφτιαξαν ένα ρόστερ με μεγάλη ποιότητα , ούτως ώστε να μην περιμένουμε τον Ιανουάριο για σημαντική ενίσχυση και να προσπαθούμε να καλύψουμε κενές θέσεις, αλλά για επιπλέον πινελιές και λύσεις.

Ένας λόγος που η ομάδα τα πηγαίνει όλο και καλυτέρα είναι όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο πρόεδρος όπου δεν αφήνει την ομάδα ποτέ μόνη είναι κοντά στους παίκτες και τεχνικό τιμ. Μαζί με τον προπονητή έχουν αγαστή συνεργασία και ότι πρόβλημα εμφανιστεί, λύνετε εν τη γενέσει του.

Χριστινάκης Γεωργίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ