Παντελή:«Είναι αρκετά γρήγορα για να είμαστε υπεραισιόδοξοι και να ενθουσιαζόμαστε»

Στον Πάνο Λάρκου για λογαριασμό της εφημερίδας «Goal» μίλησε ο πρόεδρος της Aνόρθωσης Ανδρέας Παντελή μετά από το διπλό το Γ.Σ.Π. επί του ΑΠΟΕΛ, τους στόχους της ομάδας, τα δεδομένα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και για την επερχόμενη αναμέτρηση με την Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πρόεδρε, πως σας βρίσκει επόμενη μέρα της μεγάλης νίκης επί του ΑΠΟΕΛ;
«Ήταν το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο που έχει υψηλούς στόχους και θα έπρεπε να μετρήσουμε δυνάμεις. Είμαστε ευχαριστημένοι που η ομάδα το αντιμετώπισε με την άνεση που χρειάζεται να το αντιμετωπίσει μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε γιατί οι 3 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί, όμως υπάρχει πάρα πολύς δρόμος και χρειάζεται στα αμέσως επόμενα παιχνίδια να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην καταστρέψουμε ότι χτίσαμε με τον ΑΠΟΕΛ».

Κλειδί το ματς με την Δόξα;

«Δεν είναι θέμα κλειδί αλλά είναι πολύ σημαντικό. Όταν κερδίζεις τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας δεν έχεις δικαίωμα ούτε καν να σκέφτεσαι ότι μπορείς να έχεις απώλειες εντός έδρας»

Τι είναι αυτό που έφερε τη νίκη;
«Είπαμε από την αρχή ότι ομάδα σιγά – σιγά θα βελτιώνεται και είναι θέμα να βγάζουν μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορούν. Εμείς πιστεύαμε ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν να βγάλουν αποτέλεσμα και καλές εμφανίσεις»

Είχατε και δύο παίκτες εκτός, που δείχνει ότι υπάρχουν λύσεις.

«Είναι δύο παίκτες που υπολογίζουμε αρκετά. Ευτυχώς υπάρχει μία αρκετά καλή γκάμα ποδοσφαιριστών στην ομάδα και έδειξαν ότι μπορούν να αντικαταστήσουν παίκτες που απουσιάζουν».

Ο κόσμος αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές το βράδυ, περιμένοντας την αποστολή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
«Ο ενθουσιασμός είναι πάρα πολύ καλός, όμως πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί διότι είναι αρκετά γρήγορα για να είμαστε υπεραισιόδοξοι και να ενθουσιαζόμαστε, για να μην παρασυρθούμε. Χρειάζεται σοβαρότητα για να είμαστε σωστοί μέχρι το τέλος».

Οι στόχοι αλλάζουν;
«Οι στόχοι είναι να είμαστε προσγειωμένοι και να αποδείξουμε ότι η Ανόρθωση επανέρχεται».

Που βρίσκεται το θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα;
«Είμαστε στην τελική φάση. Σίγουρα η πρόταση της Cablenet παραμένει η καλύτερη. Μέσα στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου θα πρέπει να καταλήξουμε και να προχωρήσουμε στην υπογραφή με εκείνο που θεωρούμε πιο σωστό για την ομάδα μας. Προς το παρόν είναι πιο καλή η πρόταση της Cablenet. Eίναι θέμα του συμβουλίου για το πόσα χρόνια θα συμφωνήσουμε. Θα το δουμε και θα αποφασίσουμε»

Πλέον θα θέλετε και ένα γεμάτο γήπεδο με την Δόξα…
«Θέλουμε η ομάδα να έχει τη στήριξη του κόσμου όπως την είχε μέχρι σήμερα. Θέλουμε να της δώσουν εμπιστοσύνη και να γεμίσουν δεν τους έδωσε παιχνίδια για να διατηρηθούν εκεί που είμαστε τώρα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ