Πανέτοιμοι για το back to back!

Πανέτοιμοι δηλώνουν άπαντες στην ομάδα μας, για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας που κατεβαίνει ως πρωταθλήτρια, έχει ως μοναδικό στόχο και σκοπό, τη διατήρηση των σκήπτρων. Το πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό, μιας και όλες οι ομάδες εμφανίζονται ενισχυμένες με την ομάδα μας, να πρέπει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων της για να διατηρηθεί στην κορυφή.

Στην Κύπρο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Αραούχο, που ένεκα ενός προσωπικού προβλήματος, δεν κατέστη δυνατό να έλθει νωρίτερα στο νησί μας. Ο Βραζιλιάνος πίβοτ σε σχέση με το περσινό ρόστερ θα πάρει τη θέση του Φουμάσα.

Πρεμιέρα λοιπόν για την ομάδα μας, που απόψε στις 20:30 στο κλειστό του Λυκείου Λατσιών αντιμετωπίζει την Ε.Ν.ΘΟΙ Λακατάμιας. Μπορεί η ομάδα μας να είναι το θεωρητικό φαβορί, όμως οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Αυτό έγινε σαφές από τον Γιώργο Κυριάκου προς τους φουτσαλιστές της ομάδας μας, που καλούνται να παρουσιάσουν τη δέουσα σοβαρότητα, για να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Εντός αποστολής είναι ο Αραούχο που αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ραφίνια και Χαρή, που ακόμη δεν ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ