Πάλι με τον Λέβι!

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό  τρέχει η ομάδα μας, που τελευταία φορά που συναντήθηκε ήταν πάλι επί ημερών Ρόνι Λέβι, στο ξεκίνημα της περιόδου 2012-13.

Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που η ομάδα μας πέτυχε τρεις σερί νίκες, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία της, ήταν τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2012. Μετά την απρόσμενη γκέλα με την ΕΝΠ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το ρεσιτάλ Τράττου που απέβαλε τον Ιτζχάκι, η «Μεγάλη Κυρία» είχε τρέξει ένα σερί εννέα νικηφόρων αγώνων.

Μάλιστα τα πρώτα τέσσερα, ήταν με την εστία μας ανέπαφη. Αρχικά κερδίσαμε τη Δόξα στο «Αμμόχωστος» με 0-2, στη συνέχεια την Αλκή  εντός με 3-0. Το σερί ανέπαφης εστίας συνοδευόμενο με νίκη, ολοκληρώθηκε με δύο νίκες με 2-0 επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο και επί της Ομόνοιας στην έδρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη φορά που η ομάδα μας διατήρησε ανέπαφη την εστία της για τρία σερί παιχνίδι, ήταν την περίοδο 2014-15. Συγκεκριμένα η τότε επίδοση ήταν τέσσερα παιχνίδια όμως δεν ήταν νικηφόρα και τα τέσσερα. Ήταν τότε που η ομάδα του Πάους ενισχυμένη τον Ιανουάριο με τον Γκονσάλβες κέρδιζε  τον Οθέλλο με 2-0, τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0, να έρχεται όμως ισοπαλία με τον Εθνικό στο Δασάκι και να σταματάει το νικηφόρο σερί, με το κουαρτέτο του μηδέν παθητικού να συμπληρώνεται στο παιχνίδι με τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εκεί όπου κερδίσαμε με 1-0.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ