Ο Λέβι και η «καραμέλα» με τους Κύπριους

Δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές πήραν χρόνο συμμετοχής στο δυσκολότερο παιχνίδι των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, με τον Γιώργο Οικονομίδη να παίρνει φανέλα βασικού και τον Παναγιώτη Αρτυματά να μπαίνει σαν αλλαγή. Η αλήθεια είναι ότι ο Ρόνι Λέβι δεν έριξε στη μάχη απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακό και Αλκή κάποιον ντόπιο ποδοσφαιριστή και το γεγονός αυτό συζητήθηκε και μάλιστα έντονα από πλευράς κόσμου.

Όπως έδειξε η πορεία των πραγμάτων, η επιστράτευση των Κύπριων ποδοσφαιριστών ήταν θέμα χρόνου, με τον προπονητή να τους εμπιστεύεται όχι απέναντι σε κάποια νεοφώτιστη, αλλά στην έδρα του, θεωρητικά, δυσκολότερου αντίπαλου τουλάχιστον στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Εύκολα μπορεί ο οποιοσδήποτε να ασκήσει κριτική γιατί δεν παίζει ο άλφα ή ο βήτα, ωστόσο μόνο ο καπετάνιος της ομάδας βλέπει το ρόστερ καθημερινά στις προπονήσεις και γνωρίζει ποιος και πότε είναι έτοιμος να προσφέρει. Επιπρόσθετα, με δεδομένο πως είναι αρχές του πρωταθλήματος και η ομάδα χρειάζεται χρόνο να στρώσει, είναι ευκολότερο να γίνει αυτό μέσω ενός μικρού αριθμών ποδοσφαιριστών. Ο κόουτς έχει στα υπόψιν και τους Κύπριους, τους οποίους βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις και θα τους δώσει τις ευκαιρίες και τον χρόνο που πρέπει, εάν και εφόσον τον πείσουν με σκληρή δουλειά πως τις αξίζουν. Και με δεδομένο πως δεν υπάρχει βάθος και οι τιμωρίες πλέον είναι στις 3 κίτρινες κάρτες, είναι σίγουρο πως οι Κύπριοι της ομάδας μας θα πάρουν τις ευκαιρίες τους για να δείξουν τι αξίζουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ