Για να έχει αξία (βίντεο)

Σημαντικό το διπλό στο ΓΣΠ την Δευτέρα, αλλά και αυτό για να έχει αξία, η Ανόρθωση θα πρέπει να κερδίσει τον εντός έδρας αγώνα της με την Δόξα μια βδομάδα μετά.

Μια ομάδα που στην αγωνιστική που μας πέρασε, διέσυρε την Σαλαμίνα με 4-1 σε ένα παιχνίδι που μπορούσε και για περισσότερα γκολ αφού έπιασε απίστευτη εμφάνιση με 23 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 17 στον στόχο στην ίσως καλύτερη εμφάνισή της από τότε που αγωνίζεται στην Ά κατηγορία.

Η αλήθεια είναι ότι όποια ομάδα κι αν ήταν αντιμέτωπη της Δόξας εκείνη τη μέρα θα είχε δύσκολη αποστολή και το μάρμαρο το πλήρωσε η Σαλαμίνα.

Για αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί ο αγώνας από κανέναν στην Ανόρθωση, ούτε καν να δοθεί το όποιο δικαίωμα στον αντίπαλο να είναι κοντά στο σκορ και στο βαθμολογικό κέρδος. Άλλωστε αυτό επεσήμανε και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal».

Η Ανόρθωση μπροστά στο κοινό της καίγεται για τη νίκη και πρέπει να κερδίσει ώστε να μην κάνει χαρακίρι το σπουδαίο διπλό. Άλλωστε τι αξία θα έχει;

Δείτε στα στιγμιότυπα πόσο εύκολα έφθασε η Δόξα στην επιβλητική νίκη με 4-1 κόντρα στην Σαλαμίνα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ