Εύκολο ματς

Βαδίζουμε στην 5η αγωνιστική και η Ανόρθωση φιλοξενεί την Δόξα Κατωκοπιάς μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μπροστά από το κοινό της που αν και η ημέρα διεξαγωγής δεν «προφέρεται» εντούτοις αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες οπαδών.

Αυτό που έδειξαν μέχρι στιγμής οι ομάδες είναι πως δεν υπάρχει κυριολεκτικά, κανένα «εύκολο ματς». Πρώτοι παθόντες εμείς, όταν στην πρεμιέρα αφήναμε 2 βαθμούς στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα που έκτοτε πήρε μόλις, άλλο ένα βαθμό.

Στην ίδια παγίδα έπεσε και ο Απόλλωνας που λίγες μέρες πριν από το 1-1 με την Λυόν, παραχωρούσε ισοπαλία στον νεοφώτιστο Ολυμπιακό στο «Μακάρειο» με το ίδιο σκορ. Τρίτο θύμα από τους μεγάλους… η Ομόνοια η οποία έχασε 3 βαθμούς στην Πάφο όταν ηττήθηκε 2-1.

Τέταρτη «έκπληξη» σε πέντε αγωνιστικές παρουσιάστηκε στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι στο «Τσίρειο» μεταξύ Άρη και ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι άφησαν άλλους 2 βαθμούς στη Λεμεσό, κάνοντας ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα τους των τελευταίων ετών με 4 βαθμούς από τους 9 διαθέσιμους στα 3 παιχνίδια που έδωσαν με Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Άρη.

Προς τι όλα αυτά; Τουλάχιστον στο παρών στάδιο, που όλες οι ομάδες είναι στις αρχές και εντός των στόχων τους, δεν πρόκειται να συναντήσουμε κανένα εύκολο ματς. Και ως έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί ο αγώνας με τη Δόξα αν θέλουμε να μην πέσουμε ξανά, στην ίδια παγίδα. Όχι μόνο από αυτούς που βρίσκονται στο χορτάρι του Σταδίου… αλλά και από τον κόσμο με την καθολική του στάση σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Μόνο με σοβαρότητα, πάθος, πλάνο και ευστοχία παίρνουμε το ματς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ