Δοκιμάζονται τα άκρα

Κοιτάζοντας λίγο πιο μακριά και συγκεκριμένα το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς που έρχεται την ερχόμενη Δευτέρα, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, η μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας δεν δοκιμάστηκε φέτος και σίγουρα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, έρχονται σοβαρές εξετάσεις.

Δύο παίκτες οι οποίοι αναμένεται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, είναι οι ακραίοι αμυντικοί Μπανταλόφσκι και Πράνιτς. Ο Βούλγαρος μέχρι στιγμής δεν διακρίθηκε επιθετικά αλλά δείχνει να μην έχει ανεβάσματα στο αντίπαλο με εντολή του προπονητή. Αντίθετα ο Κροάτης έχει αποσπάσει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τον κόσμο της ομάδας, για την συμβολή του στον επιθετικό τομέα και τις ενέργειές του που βοήθησαν στο να κατακτηθούν οι 6 από τους 7 μέχρι τώρα βαθμούς.

Έχοντας απέναντί τους ποιοτικούς ακραίους επιθετικούς, Μπανταλόφσκι και Πράνιτς αναμένεται να έχουν αρκετή δουλειά στα μετόπισθεν, ανάλογα βέβαια και με την τακτική που θα επιλέξει ο προπονητής. Γενικότερα η ομάδα μας πάει στην πρωτεύουσα για τεστ αντοχών και τεστ νεύρων μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά πως στο ΓΣΠ όλα κυλούν προς μόνο ένα αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ