Με Αράζ αλλά και με προβλήματα (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Με προβλήματα ταξιδεύει στην Λευκωσία η Ανόρθωση για να αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον ΑΠΟΕΛ σε ένα αγώνα που ως γνωστό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ισραηλινός τεχνικός ετοίμασε τα πλάνα του χωρίς να έχει στην διάθεσή του, τους Βούλγαρους Μπανταλόφσκι και Γκάντσεφ γεγονός που δημιουργεί ανακατατάξεις στην εντεκάδα και φέρουν τον Οικονομίδη στο αρχικό σχήμα.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας δεδομένοι πρέπει να θεωρούνται οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο με το Σιβού να μετατοπίζεται στο δεξί άκρο και να αναπληρώνει το κενό του Μπανταλόφσκι. Στο αριστερό άκρο θα διατηρήσει τη θέση του ο Πράνιτς ο οποίος συνεισφέρει πολύ και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

 [vfv id=”126″]

Στον χώρο του κέντρου, ο Οικονομίδης είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Σιβού πλάι στο Ζοάο Βίκτορ και πίσω από τον Ράγιος. Η διαφαινόμενη απουσία του Γκάντσεφ μειώνει τις επιλογές του Ρόνι Λέβι στην διαχείριση του αγώνα.

Στην επίθεση τώρα η πολύ καλή εμφάνιση του Αμντουλάγιεφ στον αγώνα με τον Άρη τον φέρνει και στο αρχικό σχήμα, στο δεξί άκρο. Στο αριστερό αναμένεται να διατηρήσει την θέση του ο «λυτρωτής» της αναμέτρησης με τον Άρη, Σεκού Σισέ ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Καμαρά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ