Ανοίγει κάτω από τη Νότια!

Έτοιμο να ανοίξει για το κοινό είναι το κέντρο αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας Physio Plus. Το κέντρο στεγάζεται κάτω από τη Νότια κερκίδα του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» δίπλα από το μουσείο του Συλλόγου.

Συνομιλήσαμε με τον συνιδιοκτήτη του Physio Plus, τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Νικολάου Ευάγγελο ο οποίος μας ανέλυσε το πώς δημιουργήθηκε η ιδέα, τις υπηρεσίες που προσφέρει και τους στόχους του κέντρου.

Βαγγέλη, όπως πληροφορούμαστε είστε έτοιμοι για τα εγκαίνια του κέντρου αποκατάστασης κάτω από τη νότια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ναι, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου είναι τα εγκαίνια του κέντρου και καλούμε όλους, όσους επιθυμούν να μας επισκεφθούν και να δουν από κοντά στις εγκαταστάσεις μας.

Πότε γεννήθηκε η ιδέα να εγκατασταθείτε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και γιατί στον συγκεκριμένο χώρο.
Η ιδέα αρχικά ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια όταν είδα για πρώτη φορά τον χώρο με την εργοδότηση μου στην Ανόρθωση. Ο χώρος ταίριαζε στις απαιτήσεις μας και σιγά – σιγά επεξεργαστήκαμε την ιδέα. Ο κύριος λόγος που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος είναι για την εύκολη πρόσβαση των ποδοσφαιριστών της ομάδας για τις επιπλέον ανάγκες τους, η προσβασιμότητα του χώρου για το κοινό αλλά επίσης οι έκταση των καλυμμένων του χώρων για αυτό που θέλαμε να κάνουμε.

Πόσα τετραγωνικά είναι ο καθαρά καλυμμένους χώρος;
Περίπου 350 τετραγωνικά και αυτό μας βοηθά σε εξειδικευμένες ασκήσεις που κάνουμε και χρειάζονται χώρο.

Κάνατε μια σημαντική δουλειά στο χώρο. Τι θέλετε να κερδίσετε με αυτό;
Επενδύσαμε αρκετά και θεωρώ ότι καταφέραμε να βγάλουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα ώστε να νοιώθει όσο πιο άνετα μπορεί ο επισκέπτης.

Ποια η φύση της εργασίας που προσφέρεται;
Παρέχουμε υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης μυοσκελετικών τραυματισμών. Η επιλογή του συγκεκριμένου τομέα αποσκοπεί στην εξειδίκευση αθλητικής αποκατάστασης πράγμα το οποίο απουσιάζει από τις επιλογές του αθλητή ή οποιουδήποτε άλλου χρειάζεται μια πιο εξειδικευμένη λύση.

Τι άλλες υπηρεσίες προσφέρετε;
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι επιστημονικά και ερευνητικά αποδεδειγμένοι για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος στον πιο σύντομο χρόνο. Επίσης παρέχουμε στο κοινό μαθήματα γιόγκα για αθλητές, γιόγκα για εγκύους και στα άμεσα πλάνα είναι να εντάξουμε το aerial yoga.

Ποιοι οι στόχοι του Physio Plus
Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον αθλητή – ασθενή μια ολοκληρωμένη προσέγγιση βήμα με βήμα μέχρι και την τελική αποκατάσταση και επανένταξη του στο άθλημά του αν αφορά αθλητή. Εξου και η επιλογή του ονόματος Physio Plus για αυτό ακριβώς τον λόγο, ότι προσφέρουμε περισσότερα από την συμβατική φυσιοθεραπεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ