«Αν το πετύχει αυτό θα πετύχει και πολλά γκολ» (ο μεγάλος Μάικ μίλησε για Σισέ)

Στην ιστοσελίδα balla.com.cy και τον Τάσο Θεοδώρου μίλησε ο Μάικ Ομπίκου, με αφορμή την απόκτηση του Σεκού Σισέ από την ομάδα μας. Ο 32χρονος επιθετικός είναι ανδρωμένος ποδοσφαιρικά στην Ολλανδία εκεί όπου ο Ομπίκου εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ανόρθωσης και έτσι ο Νιγηριανός έχει άποψη την οποία κατέθεσε πιο κάτω:

Έγιναν σχεδόν 15 μετεγγραφές αυτή την περίοδο και ο Σεκού Σισέ αποτελεί το τελευταίο απόκτημα…

«Τον γνωρίζω καλά αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Έπαιξε μια πενταετία στη Φέγενορντ και πραγματικά είναι πολύ δυνατός επιθετικός. Δεν ξέρω αν το σύστημα που θα ακολουθήσει στην Ανόρθωση θα είναι το κλασικό 4-3-3 που έχει η Φέγενορντ για πολλά χρόνια, πιστεύω όμως ότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που αποδίδουν πολύ καλά σε επιθετικές ομάδες».

Είναι αλήθεια ότι ο Σισέ είναι γέννημα θρέμα της Ολλανδικής σχολής ποδοσφαίρου;

«Ναι μην ξεχνάτε ότι εγώ έπαιξα πρώτα στην Ανόρθωση και μετά στην Ολλανδία. Έκανα ακριβώς το αντίθετο με αυτό που θα κάνει ο Σισέ. Ο Σισέ καλείται να εφαρμόσει όσα έμαθε στην Ολλανδία στην Κύπρο και πιστεύω ότι βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια. Στην Ανόρθωση έχασαν την πόλη και τα σπίτια τους και ξέρουν να φιλοξενούν πολύ καλά τους ξένους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα και αν το πετύχει αυτό θα πετύχει και πολλά γκολ».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ομπίκου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ