Όλοι δίπλα στη «Μεγάλη Κυρία» για να βάλει ένα ΤΕΛΟΣ !

Αρχή στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στην οποία η ΑΝΟΡΘΩΣΗ θέλει, επιβάλλεται και θα καταφέρει να βάλειΤΕΛΟΣ στην ξηρασία από επιτυχίες εδώ και αρκετά χρόνια.

Έγιναν και φέτος πολλές αλλαγές, αναπόφευκτα λόγω της ποιότητας του περσινού ρόστερ. Αποκτήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό και παραστάσεις, που αρμόζουν να αγωνίζονται στην Ανόρθωση.

Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή ήταν αυτό που έλειπε τα τελευταία χρόνια από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μια διοίκηση που αναγνωρίζει το μέγεθος της ιστορίας της Ανόρθωσης, γνωρίζει από επιτυχίες και είναι εκεί ανά πάσα στιγμή να λύνει τα όποια προβλήματα.

Ο Ρόνι Λέβι, ο προπονητής στον πάγκο, είναι ο άνθρωπος που πέρσι ανέτρεψε το πολύ κακό κλίμα στην ομάδα. Ο άνθρωπος που πάλευε μόνος χωρίς συμπαράσταση και περίμενε και αυτός την αλλαγή, σαν ένας που αγαπάει την Ανόρθωση. Αν μη τι άλλο, ο Ισραηλινός για να αντέξει τόσα την περσινή χρονιά, σημαίνει ότι σίγουρα την πονάει την ομάδα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ, το μεγάλο χαρτί αυτής της ομάδας θα είναι και φέτος εκεί. Δεν είναι ευχή, αλλά δεδομένο. Ήδη έσπασε το φράγμα των 3000 εισιτηρίων διαρκείας, ενώ απομένουν αρκετές μέρες για να ανεβάσει τον αριθμό αυτό. Σίγουρος αριθμός υποστηριχτών οι οποίοι θα έχουν εισιτήριο διαρκείας θα φτάσει τις 3500 και ίσως λίγο παραπάνω.

Όλα αυτά, σε μια ομάδα που προέρχεται από τέσσερις συναπτές χρονιές μακριά από έξοδο της στην Ευρώπη. Σε μια ομάδα που αγνοεί την κατάκτηση οποιουδήποτε τροπαίου για μια δεκαετία!

Αυτή λοιπόν είναι η ώρα να σταθούν ΟΛΟΙ, δίπλα ΣΤΗΝ ομάδα. Διοίκηση και πρώην διοικήσεις, επιφανείς και μη Αμμοχωστιανοί, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος.

Μουρμούρα; Τέλος για να δοθεί τέλος σε αυτή την κατηφόρα!

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ