Όλο το παρασκήνιο με τον Κολούνγκα και τον μάνατζερ

Το θέμα του Αντριάν Κολούνγκα, εδώ και λίγες μέρες ήρθε ξανά στην επιφάνεια. Λίγο η καθυστέρηση μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν υπογράφει αλλά και οι δηλώσεις από πλευράς του μάνατζερ του από Ισπανία, του Μαρσελίνιο αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, έφεραν το θέμα εκ νέου στο προσκήνιο.

Η Ανόρθωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιχείρησε να βρει συναινετική λύση για αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, μέσω του μάνατζερ του. Κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό, μιας και η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν ήταν διαθέσιμη για κάτι τέτοιο.

Ως εκ τούτου, στην ομάδα μας αποτάθηκαν στον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών της Ισπανίας, εκεί όπου με μεσολάβηση του συνδέσμου συμφωνήθηκε διακανονισμός για τερματισμό του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.  Τα χαρτιά τακτοποιήθηκαν και μέσω του συνδέσμου στάλθηκαν στον ποδοσφαιριστή και όλοι στην ομάδα μας ήταν στην αναμονή των υπογραφών για να κλείσει και τυπικά το κεφάλαιο Κολούνγκα.

Μαρσελίνιο και Ηλία οι μάνατζερ του Κολούνγκα

Ωστόσο, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο κ. Μαρσελίνιο Ελένα, παρά το γεγονός πως όλα ήταν συμφωνημένα μέσω του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών στην Ισπανία, επικοινώνησε εκ νέου με τη διοίκηση μας ζητώντας εκβιαστικά 15 χιλιάδες ευρώ επιπλέον για να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει.

Ο παίκτης αυτή τη στιγμή απουσιάζει από την Κύπρο, δίχως καμία άδεια από την ομάδα μας και δίχως να έχει υπογράψει τα έγγραφα που να τον καθιστούν ελεύθερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ