Ο πρόεδρος είναι το Α και το Ω στο αλφαβητάριο του ποδοσφαίρου

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο της ομάδας μας και τον Ανδρέα Παντελή στο τιμόνι ευελπιστούμε τη φετινή χρονιά να κτίζεται μια Ανόρθωση όπου θα δίνει  το 100% μέσα στο γήπεδο.

Το πιο σημαντικό στάδιο στην ομάδα, ο προγραμματισμός έγινε με απόλυτη ηρεμία και ορθολογισμό, δηλαδή υπήρξε απόλυτη συνεργασία μεταξύ διοικητικού συμβούλιου και τεχνικού τιμ, κάτι που έχει καιρό να παρατηρήσουμε στην ομάδα μας γιατί εάν φρεσκάρουμε λίγο τις μνήμες μας θα θυμηθούμε πως τα περασμένα χρόνια υπήρχαν δυσκολίες και πρόσωπα όπως Τέντ Φαν Λέουβεν , Σταν Φαλξ, Μπενίτο δεν είχαν πλήρης επίγνωση του επιπέδου του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Έτσι φέτος βλέπουμε μια Ανόρθωση με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες όπου θέλει να κάνει τη διαφορά  και να επιστρέψει ξανά πρωταγωνίστρια.  Εάν εξαιρέσουμε τη περίπτωση του Κβέσιτς, όπου προβληματίζει και θα αποτελέσει παρελθόν, οι υπόλοιποι άρεσαν στις  τάξεις του κόσμου της Ανόρθωσης καθώς οι πλείστοι από αυτούς έρχονται από γεμάτες χρονιές και κυρίως από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανώτερα του κυπριακού.

Ο Ανδρέας Παντελή έχει τα φόντα αλλά και την εμπειρία να σταθεί και να διοικήσει την ομάδα. Μία πετυχημένη χρονιά, ξεκινά από τη διοίκηση και η πεποίθηση που υπάρχει, είναι πως στο πηδάλιο της ομάδας βρίσκεται άνθρωπος που γνωρίζει 100% τι εστί κυπριακό ποδόσφαιρο. Για την ώρα ο πρόεδρος θυσίασε ώρες ,νύχτες για να βάλει την κάθε πινελιά στην ομάδα. Ο πρόεδρος είναι το Α και το Ω στο αλφαβητάριο του ποδοσφαίρου όπου πολλοί προσπαθούν να το διαφοροποιήσουν….

Χριστινάκης Γεωργίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ