Αντί να βλέπουν το σπίτι τους, τους ενόχλησε η Ανόρθωση

Με ανακοίνωση της η ΘΥΡΑ 9, από αυτές που βγαίνουν κατόπιν παραγγελίας από πάνω,  εκφράζει δυσαρέσκεια, παράπονο και ασκεί μικροπολιτική αναφορικά με το συμβόλαιο που είναι έτοιμη να προσφέρει η CYTA  στην ομάδα μας, θεωρώντας πως είναι προκλητικό και ενθυμούμενοι τη δική τους περιπέτεια με την CYTA.

Δεν υπολόγισαν όμως ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν και τα πάντα διαφοροποιούνται. Φαίνεται πως ξέχασαν νωρίς τις πομπώδεις χορηγίες της OCEAN TANKERS. Μίας εταιρείας που μετέφερε νερό, και ασχολείτο διακρατικά, επιλέχθηκε δίχως ίχνος ντροπής να διαφημιστεί στη φανέλα της Ομόνοιας.

Παράλληλα καλά κάνουν να δουν τι συμβαίνει στο σπίτι τους. Η διοίκηση τους ήθελε να προϋπογράψει συμβόλαιο με τη CYTA, να πάρει προκαταβολή μπροστά για να βγάλει την περσινή χρονιά. Δεν τους πείραξε που αυτοί που διοικούν την ομάδα τους, δανείζονται λεφτά από το μέλλον για να περισώσουν το παρόν και τους ενόχλησε γιατί η Ανόρθωση που δεν καιγόταν να πάρει προκαταβολή και δεν καίγεται να πάρει λεφτά μπροστά, περίμενε, άλλαξαν οι καταστάσεις και είναι έτοιμη να πετύχει ένα καλύτερο ντηλ, όπως ορίζουν οι άλλωστε οι κανόνες και τα ρίσκα σε μία ελεύθερη αγορά.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ