Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς διετίας

Με τον Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς στην τεχνική της ηγεσία θα συνεχίσει την προσπάθειά της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών του Συλλόγου ανακοινώνει τη σύναψη νέας διετούς συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό.

Την περίοδο 2016-17, ο Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μιχάλη Φωτίου, συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε η Ανόρθωση να δημιουργήσει ένα σύνολο που θαυμάστηκε από όλους. Αξιοποιήθηκαν στον καλύτερο δυνατό βαθμό οι νεαρές ταλαντούχες Κύπριες παίκτριες και παρά το γεγονός ότι είχε στη διάθεσή του μόνο δύο ξένες παίκτριες, η ομάδα μας πέτυχε σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου.

Ο Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς είναι 42 ετών (γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1975), είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου με ειδικότητα το βόλεϊ, με μακρά εμπειρία στην προπονητική του αθλήματος, τόσο στη Σερβία όσο και σε ομάδες του εξωτερικού. Μεταξύ άλλων θήτευσε στις εθνικές ομάδες της Σερβίας (Νέων, Νεανίδων και Γυναικών) ως βοηθός προπονητής, ενώ διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Γυναικών της Ρουμανίας. Σε συλλογικό επίπεδο εργάστηκε ως πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες της Σερβίας, στη Σαουδική Αραβία, στη Ρουμανία, στη Σλοβενία, στο Ιράν, στη Λιβύη και στον Λίβανο.

Ο Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς βρίσκεται στην Κύπρο από την Τετάρτη 23 Αυγούστου, υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο κι έπιασε δουλειά για τη νέα περίοδο. Σε συνεργασία με τον επικεφαλής της Επιτροπής Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου κ. Αδάμο Μοντάνιο και τον Μιχάλη Φωτίου, καταβάλλεται προσπάθεια έτσι ώστε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν να ολοκληρωθεί το συντομότερο. Οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας θα αρχίσουν τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στη Λευκωσία (Πρώην ΑΤΙ), στις 7:00μ.μ.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου καλωσορίζει εκ νέου τον Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς και του εύχεται κάθε επιτυχία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ