Η 13η Αυγούστου φέρνει πάντα στη μνήμη, εκείνη  τη μαγική βραδιά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που η Ανόρθωση κατατρόπωσε τον Ολυμπιακό Πειραιώς με 3-0 πριν απο 9 χρόνια, παίρνοντας γερό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα γήπεδο κυριολεκτικά κατάμεστο, οι φίλοι της «Κυρίας» δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα και έδωσαν το έναυσμα στους παίκτες της Ανόρθωσης να φθάσουν σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Συλλόγου.

Για την Ανόρθωση αγωνίστηκαν οι Μπεκιάι, Λεϊβακαμπέσσι, Δέλλας, Κατσάβάκης, Οτσόκολιτς, Νικολάου,Σκοπελίτης, Λαμπάν, Μπαρτόν, Ντομπρασίνοβιτς και Ούκας Σόσιν ενώ για τους «Πειραιώτες» του Ερνέστο Βαλβέρδε αγωνίστηκαν για αυτούς στην ίσως χειρότερη ευρωπαϊκή του βραδιά οι Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος, Πατσαντζόγλου, Λεονάρτο, Τοροσίδης, Τζιόρτζιεβιτς, Στολτίδης, Γκαλέτι, Ζεβλάκοφ, Κοβάσεβιτς και Όσκαρ.

Ο Olegário Benquerença με βοηθούς του τους José Cardinal και João Santos ήταν οι άρχοντες της συνάντησης.

θυμηθείτε πιο κάτω μερικές στιγμές από τον άθλο της ομάδας

ano osfp 1 ano osfp 2  ano osfp 3 ano osfp ano osfp 4

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ