Ταχύτητα μέσω… Αρτυματά

Αν οι φιλικές νίκες επί Ολυμπιακού και Αλκής καμουφλάρουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στο ρόστερ, τότε αυτά δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν εκεί όπου θα έχει και μεγαλύτερη σημασία. Κι αν στο πρώτο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας οι αντοχές της άμυνας δεν δοκιμάστηκαν, απέναντι στην ομάδα της Ορόκλινης υπήρχε προβληματική συμπεριφορά στη φάση του γκολ.

Με τον Κβέσιτς εκτός τόπου και τον Σίλντεφελντ να πραγματοποιεί ένα σπριντ αλλά να μένει με δύο αντίπαλους, δεν ήθελε και πολύ για να δεχθούμε ένα εύκολο γκολ το οποίο ανέδειξε μια έλλειψη ευελιξίας και ταχύτητας την αμυντική γραμμή. Αν στους δύο προαναφερθέντες προστεθεί ο Μπανταλόφσκι, τότε τουλάχιστον τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί μπροστά από τον Αριέλ Αρούς, δεν διακρίνονται για την την εκρηκτικότητά τους.

Το ερωτηματικό είναι το κατά πόσο ο Ντουγκλάο μπορεί να εξισορροπήσει αυτήν την αδυναμία ή το κατά πόσο η χρησιμότητα και τα αθλητικά προσόντα του Αρτυματά, θα χρειαστεί να επιστρατευθούν πολύ περισσότερες φορές απ’ όσο αρχικά υπολογίζουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ