Πάθος, ζωηράδα, αντοχές

Για δεύτερο σερί φιλικό, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κλέβει τις εντυπώσεις με την εκτελεστική του δεινότητα. Ωστόσο στη σημερινή συνάντηση που έγινε στο κοινοτικό στάδιο Ορμήδειας, στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων πέρασε και ο Καλό, από τον οποίον ουσιαστικά ξεκίνησε και η αντεπίθεση διαρκείας με το πρώτο γκολ. Προκειμένου ο Ράγιος να στήσει την μπάλα στα έντεκα βήματα και να ισοφαρίσει σε 1-1, χρειάστηκε μια ατομική ενέργεια του Πορτογάλου που έφερε και την παράβαση.

Γενικότερα η προσέγγιση που είχε ο Καλό στον σημερινό αγώνα ήταν θετική, αν και δεν έλειψαν οι περιττές ενέργειες που έφεραν περί τα τέλη της αναμέτρησης και κάποιες παρατηρήσεις από τον αρχηγό, Ζοάο Βίκτορ. Μάλιστα οι δύο τους και ο Σίλντεφελντ ήταν οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν και τελείωσαν την αναμέτρηση, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ρίχνοντας και μια ματιά στην κατάσταση του ρόστερ και πιο συγκεκριμένα με τον Παλάνκα να επιστρέφει στις προπονήσεις από εβδομάδας, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή και ενδεχομένως στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος, ο Καλό να αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή του Ρόνι Λέβι για τα άκρα της επίθεσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ