Ο Φρούσος σαν σήμερα…

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον Νίκο Φρούσο, μιας και σαν σήμερα πριν 8 χρόνια, με το γκολ που σημείωνε απέναντι στην UN KAERJENG από το Λουξεμβούργο, έγραφε ιστορία και έβαζε το όνομα του στην κορυφή των σκόρερ της Ανόρθωσης στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις με 9 τέρματα. Επίδοση που είναι σε ισχύ και δύσκολα θα σπάσει τα επόμενα χρόνια, ιδίως όταν η ομάδα μας απέχει εδώ και τέσσερα χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκερκιμένα ήταν τον Ιούλιο του 2009 με τον Μίντετορπ στο τιμόνι και με κληρονομιά τον άθλο του Champions League η Ανόρθωση ρίχτηκε στην μάχη για είσοδο στους ομίλους του Europa League. Αντίπαλος για τον α’ προκριματικό γύρο ήταν η άσημη και ερασιτεχνική UN KAERJENG από το Λουξεμβούργο. Το πρώτο ματς που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση συνέτριψε την αντίπαλο της με το επιβλητικό 5-0 κάνοντας έτσι τον επαναληπτικό της 9ης Ιουλίου τυπική διαδικασία.

Μια τυπική διαδικασία που ολοκληρώθηκε μεν με επιτυχία αλλά άφησε πίσω της ένα ρεκόρ, ήταν το ματς που ο Νίκος Φρούσος με το γκολ που πέτυχε στο 60′ εκτόπισε τον Β. Μιχαήλοβιτς από την πρώτη θέση των σκόρερ της Ανόρθωσης για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ