«Μπορεί να έχουμε ανακοίνωση…»

Οι συζητήσεις είναι συνεχείς. Από μέρα σε μέρα μπορεί να έχουμε ανακοίνωση, ήταν το σχόλιο του Σάββα Πηλακούτα στη ραδιοφωνική συχνότητα του Sports1, αναφορικά με τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα μας.

Για το χτίσιμο της ομάδας: «Η φιλοσοφία είναι να χτιστεί μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα βλέπει πόσο καλή δουλειά γίνεται και το καλό κλίμα στις προπονήσεις. Αποκτήθηκαν νεαροί ταλαντούχοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώνουν την ομάδα στο μέλλον. Η φιλοσοφία είναι να χτίσουμε όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα χρόνια που ακολουθούν».

Για τον κόσμο: «Ο Ανορθωσιάτης είναι λογικό να είναι απαιτητικός. Δημιουργήσαμε αυτές τις προσδοκίες μέσα από τις επιτυχίες. Υπάρχουν στόχοι, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Τα διαρκείας έχουν ξεπεράσει τα 1500, προχωρούμε με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Περιμένουν αρκετοί στη γραμμή για να πάρουν το δικό τους διαρκείας. Φαίνεται ότι οι κινήσεις της διοίκησης αφήνουν ικανοποιημένο τον Ανορθωσιάτη».

Για την προετοιμασία στη Βουλγαρία: «Είχαμε πρωινή προπόνηση, δεν αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα. Έχουμε το απόγευμα το πρώτο φιλικό στη Βουλγαρία, είναι προγραμματισμένα ακόμα δύο φιλικά».

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ πιο έτοιμο αντίπαλο που ετοιμάζεται να δώσει ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εμείς χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ο προπονητής είδε στοιχεία που του άρεσαν».

Για το αν θα έχουμε ανακοίνωση μεταγραφής σήμερα: «Οι συζητήσεις είναι συνεχείς. Από μέρα σε μέρα μπορεί να έχουμε ανακοίνωση»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ