«Ξέρω που ήρθα, θέλουμε το πρωτάθλημα»

Μετά τον Ρούμπεν Ράγιος και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε στο www.kerkida.net και την Σοφία Αλατζά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

– Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου με την Ανόρθωση;
«Είναι θετικές, παρόλο που δεν γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας ακόμα. Ούτε καν τα ονόματα των συμπαικτών μας θυμόμαστε, γιατί είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα. Αναμφισβήτητα, βλέπω ότι υπάρχει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ. Επίσης, μου αρέσει που έχουμε και πιο νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα και να αποκτήσουμε χημεία μεταξύ μας, γιατί έγιναν πολλές αλλαγές».

– Γνωρίζεις, ότι φέτος είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά για την Ανόρθωση, με ψηλούς στόχους;
«Βέβαια, το γνωρίζω καλά και ξέρω που ήρθα. Όλοι θέλουμε το πρωτάθλημα και θα είναι δύσκολη χρονιά, καθώς υπάρχουν κι άλλες ανταγωνιστικές ομάδες. Όμως, εξαρτάται από εμάς η καλή πορεία. Θα προετοιμαστούμε σωστά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα δούμε που βρισκόμαστε και θα βελτιωνόμαστε. Φυσικά, υπάρχει άγχος και αγωνία για τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε γεμάτο γήπεδο».

– Ο προπονητής πως σου φαίνεται;
«Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Γενικά, είναι ομιλητικός και μου αρέσει που άλλοτε χαμογελάει και άλλοτε είναι πιο αυστηρός και θυμωμένος. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά μαζί του, γιατί καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ